Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalllenka

Dług-widmo

Polecane posty

Witam! Tydzien temu do mojej babci zadzwoniła mało uprzejma pani twierdząc, że reprezentuje firmę Casus - windykacja. Stanowczo żądała mojego nr telefonu. Straszyła, że jeśli babcia nie poda numeru przyjdzie do niej policja i będzie miała kłopoty. Całe szczęście seniorka jest mądrą kobietą toteż odesłała panią na przysłowiowe drzewo po czym zadzwoniła do mnie z tą radosną nowiną oczywiście zdenerwowana do granic możliwości:( Ponieważ czysta jestem jak łza szalenie zaskoczyła mnie ta informacja. Poszperałam w internecie i oto co znalazłam na swoj temat. Otóż niejaka firma "Telekom II FDM Sp. z o.o. S.K.A." wystawiła moj nieistniejący ( a również niemały) dług na sprzedaż. Dodzwonic sie do nich było nie sposob tak wiec n chwile zapomniałam o sprawie. Dzis znow dzwoniła babuszka i mowi ze tym razem dzwonil pan z casusa i pytał o osobę o moim nazwisku ale nie moim imieniu po czym stwierdził ze 'jeśli nie chodzi o panią Małgorzatę ... to sprawy nie było" natomiast na stronie >handeldługami< moje dane nadal widnieją jak byk! Jeszcze raz przypomnę, że długow żadnych nie mam, wszystkie zobowiązania spłacone na czas! Czy ktoś cos z tego rozumie? Co to za firma "Telekom II FDM Sp. z o.o. S.K.A."?? Jakimi metodami szuka dłużników Casus? Możliwe, że np dzwoni do przypadkowych osob z książki telefonicznej? kompletnie mnie skołowali, zaburzyli mój sielski żywot a babunię moją porządnie wystraszyli:( Pomóżcie proszę!

Pani z casusa ładnie sie przedstawiła(faktycznie istnieje taki człek w szeregach tej firmy ) podała nawet nr telefonu Poza tym pieniędzy nie żądała a tylko mojego numeru. Matoda na wnuczka odpada:P