Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona.

Ciąża

Polecane posty

Gość zaniepokojona.

czy jeżeli uprawiałam seks 25 dnia cyklu (cykle mam około 30 dniowe) z zabezpieczeniem prezerwatywą to jest możliwość żebym była w ciąży? Wiem że pytanie może wam się wydać głupie ale ja na prawdę się martwię. Po stosunku zauważyliśmy że krwawiłam podczas niego (to nie był mój pierwszy raz), później piekła mnie pochwa i nadal leciała krew. Następnego dnia ze śluzem jeszcze wypłynęło trochę krwi i uspokoiło się. Czy możecie mi coś poradzić?

Gość cnt
Witam. Założyłem sobie z nudów stronę na facebooku, na której zamierzam umieszczać wszelkiego rodzaju ciekawostki, zebrane z najdziwniejszych zakątków internetu, lecz i nie tylko z internetu :) Strona jest całkowicie amatorska - po prostu mi się nudzi. Zachęcam więc do jej lajkowania. To nic nie kosztuje, a wiedza, którą możesz w ten sposób zdobyć - na dodatek wiedza ciekawa, jest bezcenna. Do niczego nie zmuszam, tylko proponuję :) Nie wszyscy lubią się uczyć, ale gdyby nauka była przedstawiana w ciekawy sposób, to założe się, że termin "wagary" byłby nam całkowicie obcy :] Ledwo co powstaliśmy a już lubią nas 32 osoby! Bądź następny! Link do strony: https://www.facebook.com/pages/Ciekawostki/373590969318687 Z tej działalności nie otrzymuje absolutnie nic, oprócz satysfakcji. Chcę po prostu zaciekawić innych userów, oraz poszerzyć ich wiedzę :)

Gość zaniepokojona.
ktoś jeszcze poradzi?