Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milusia kicia

gdzie jest tani sklep zoologiczny z dobrymi karmami dla kotów w Krakowie????

Polecane posty

Gość Pani Dż...
krakvet

Gość Pani Dż...
nie wiem czy tam mozna kupic na kilogramy, ale ooglnie to jest tani sklep z dobrymi karmami www.krakvet.pl

Gość Pani Dż...
prosze bardzo

Gość Ania i Maciek
mydog na krowoderskich zuchów. to w miare swiezy sklep i maja jeszcze:) (ciekawe jak dlugo)dobre ceny ja tam kupuje royala dla mojego macka

Takie karmy zawsze możesz zamówić przez internet- np. ze sklepu E-Pazur- http://www.e-pazur.com/. Znajdziesz tam dużo rodzajów karm dla kota. Możesz od razu zamówić żwirek i inne dodatki, ceny mają na prawdę przystępne :)

Gość Ewa333333
ja kupuję wysyłkowo, ale akurat firma jest z Krakowa - krakvet

Gość gość
na osiedlu Oświecenia , mały sklep zoologiczny, obok weterynarza i Lewiatana, na przeciwko akademików Politechniki Krakowskiej. Maja różne karmy na wagę zazwyczaj w cenach tak jak można znaleźć na allegro, przykładowo kupuję karmę Acana z rybą dla psa i płaciłam 23 zł za kilogram a w innych sklepach zazwyczaj ceny były 28-33 zł za kg

Gość MonikaCicha
Ja z doświadczenia polecam internetowy sklep zoologiczny NaszeZoo.pl z Poznania ;) MIła i pomocna obsługa, ogromna oferta i świetne promocje ;) Warto przekonać się do tego typu sklepów i odejść od średniej jakości produktów oferowanych w osiedlowych sklepikach.

Gość MonikaCicha
Ja z doświadczenia polecam internetowy sklep zoologiczny https://www.naszezoo.pl/ z Poznania ;) MIła i pomocna obsługa, ogromna oferta i świetne promocje ;) Warto przekonać się do tego typu sklepów i odejść od średniej jakości produktów oferowanych w osiedlowych sklepikach.

Gość gość
super sklep zoologiczny jest na http://www.ezoo.pl/, co prawda nie z Krakowa, ale mają taki wybór i tak dogodne formy dostawy, że lokalizacja przestaje mieć znaczenie.

Gość gość
Jeżeli chodzi o internetowy sklep zoologiczny to najczęściej kupuję tutaj http://www.zoofaktor.pl A jeśli chodzi o karmę to Versele Laga. Pozdrawiam.

Gość Panimrau
Godny sklep spod Krakowa to Krakvet. Bogaty asortyment i fajne promocje. Darmowa wysyłka od 79 złotych. Polecam

Gość sylwia_fikk
Najlepiej to zamawiać w internetowych sklepach. Ja dla swojego kocura zamawiam karmę Bozita - jest najlepsza, świetnej jakości a kocur ją uwielbia.

Gość gość
Ja wole zamawiać przez internet. Zamawiam karmę mokra z firmy BOZITA jest to produkty bezglutenowy i bezbozowy. A fajna sprawa jest ze jeżeli zwierzakowi nie pasuje karma można ja zwrócić do sklepy z paragonem. Oczywiście tylko karmę oryginalnie zapakowane tzn mogą być otwarte ale te w puszkach i paczkach.

Gość Kajjrarra889
A czy te karmy są odpowiednie dla każdego kota? Mam wrażenie że mój jest strasznie delikatny, muszę mu znów zmienić sposób odżywiania i zastanawiam się właśnie nad Bozita

Gość 111monia111
Ja zamawiam bozitę na zooplus ale widziałam, że na innych stronkach też mają ją w sprzedaży

Gość gość
Ja zamawiam na stronie najlepszekarmy.pl Jeżeli nie masz jeszcze upstrzonej karmy to wypróbuj BOZITE u nas się sprawdza ale jakby tobie a raczej twojemu pupilowi coś nie pasowało zawsze możesz ja zwrócić .

Gość gość
a po co kupować stacjonarnie? w sieci zawsze jest taniej. ja na przykład ostatnio dla kota kuwetę tutaj kupowałam https://www.zwierzakowo.pl/58-kuweta-dla-kota i z tego co widziałam karmy też są w dobrych cenach. zamówię sobie od razu większe ilości by jeszcze przesyłka taniej wyszła :)

Gość go sc

ja karmy dla naszych zwierzaków zamawiam na krakvet.pl
dużo różnych karm, między innymi Bozita, której długo szukałam
polecam

Ja też zamawiam przez internet, zwłaszcza suchą karmę w dużych paczkach i żwirek, bo nie chce mi się nosić, a wysyłka w większości sklepów jest za darmo

Gość Kwiatek

z krakowa nie jestem ale lepiej zamow sobie przez neta 

Gość Kwiatek

chyba ze masz kolo siebie jakis zoologiczny sklep