NuŚkA_dWaCzTeRy 0 Napisano Luty 18, 2012 Witam:-) niebawem przenosimy sie do Spalding, jest tu moze jakas mamusia z tych okolic chetna na pogaduszki i oprowadzenie po miescie?-)) bede bardzo wdzieczna:-)wizja samotnego siedzenia w domu w obcym miescie troszke mnie przeraza;// Sama mam 29 lat i 2,5 letnia coreczke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgfjh Napisano Luty 19, 2012 Hej ja mieszkam w Huntingdon :) Takze nawet niedaleko, tez mam coreczke 2 letnia i tez siedzimy same cale dnie jak maz w pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NuŚkA_dWaCzTeRy 0 Napisano Luty 19, 2012 Z tego co widzialam to okolo godzinka drogi:( a bylas kiedys w Spalding? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgfjh Napisano Luty 20, 2012 Nie niestety, ja tu jestem dopiero od paru miesiecy :) takze nie zdarzylam jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyta Maybe Napisano Luty 20, 2012 Witam Was dziewczyny!! Mam znajoma z Peterborough, ktora czasami odwiedzam, sama mieszkam w Bedford. Co wy na to, aby sie spotkac kiedys, poniewaz chcialabym wam pokazac swietne, trwale i tanie perfumy z firmy Maybe Lauretta Larix Perfume z Niemiec, ktora dopiero wchodzi do UK. Jest to fajne zajecie, sama jestem mama dwojki dzieci 5 i 3 latka, nie pracuje a wolnych chwilach spotykam sie ze znajomymi, robimy takie pokazy perfum. Dajcie znac na gg 9787808 lub tu na forum. Kobiety lubia fajnie pachniec a jeszcze przy tym zarabiac - czemu nie!! Czekam na wasze odpowiedzi dziewczyny, zrobmy cos dla siebie i naszych facetow !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeee tam, pewnie Napisano Luty 21, 2012 ze mieszkaj, np ja:P Jak wszedzie mieszkaja rozni ludzie, trzeba tylko znalezdz sobie odpowiednie towarzystwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gremlin00 Napisano Grudzień 18, 2012 mam 18 lat szukam dziewczyny mieszkam w spaldingu jak cos to pisać labuda1@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damiano Taa 0 Napisano Sierpień 10, 2015 Witam Panie!!Jestem fajnym i wysokim chlopakiem mam 19 lat, szukam konkretnej dziewczyny ktora wie czego chce , i da sie namowic na dluzsze spotkania i lepsze poznanie sie .. Piszcie: gotardjurewicz@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna12345 0 Napisano Maj 12, 2019 Witam! Chciałbym ostrzec wszystkie wolne panie ze Spaldingu i okolic ,przed panem K R pracujacym w Morison .Pan ten jest oszustem , okradl swoje kochanki ,ma niebieska karte w Polsce i w U K .Ucieka przed policja, komornikiem i bankami polskimi i niemieckim ,bo nabral kredytu i nie splaca . Nie placi przysadzonych alimentów .Mysli ze mu sie upiecze ,ale to do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna12345 0 Napisano Maj 20, 2019 A to Ci burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach