Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuŚkA_dWaCzTeRy

Mamusie z UK. Spalding, Peterborough, okolice

Polecane posty

Witam:-) niebawem przenosimy sie do Spalding, jest tu moze jakas mamusia z tych okolic chetna na pogaduszki i oprowadzenie po miescie?-)) bede bardzo wdzieczna:-)wizja samotnego siedzenia w domu w obcym miescie troszke mnie przeraza;// Sama mam 29 lat i 2,5 letnia coreczke:)

Gość ghgfgfjh
Hej ja mieszkam w Huntingdon :) Takze nawet niedaleko, tez mam coreczke 2 letnia i tez siedzimy same cale dnie jak maz w pracy :)

Gość ghgfgfjh
Nie niestety, ja tu jestem dopiero od paru miesiecy :) takze nie zdarzylam jeszcze :)

Gość Edyta Maybe
Witam Was dziewczyny!! Mam znajoma z Peterborough, ktora czasami odwiedzam, sama mieszkam w Bedford. Co wy na to, aby sie spotkac kiedys, poniewaz chcialabym wam pokazac swietne, trwale i tanie perfumy z firmy Maybe Lauretta Larix Perfume z Niemiec, ktora dopiero wchodzi do UK. Jest to fajne zajecie, sama jestem mama dwojki dzieci 5 i 3 latka, nie pracuje a wolnych chwilach spotykam sie ze znajomymi, robimy takie pokazy perfum. Dajcie znac na gg 9787808 lub tu na forum. Kobiety lubia fajnie pachniec a jeszcze przy tym zarabiac - czemu nie!! Czekam na wasze odpowiedzi dziewczyny, zrobmy cos dla siebie i naszych facetow !!!

Gość eeeeeee tam, pewnie
ze mieszkaj, np ja:P Jak wszedzie mieszkaja rozni ludzie, trzeba tylko znalezdz sobie odpowiednie towarzystwo.

Gość gremlin00
mam 18 lat szukam dziewczyny mieszkam w spaldingu jak cos to pisać labuda1@onet.pl

Witam Panie!!Jestem fajnym i wysokim chlopakiem mam 19 lat, szukam konkretnej dziewczyny ktora wie czego chce , i da sie namowic na dluzsze spotkania i lepsze poznanie sie .. Piszcie: gotardjurewicz@gmail.com

Witam! Chciałbym ostrzec wszystkie wolne panie ze Spaldingu i okolic ,przed panem K R pracujacym w Morison .Pan ten jest oszustem , okradl swoje kochanki ,ma niebieska karte w Polsce i w U K  .Ucieka przed policja, komornikiem i bankami polskimi i niemieckim ,bo nabral kredytu i nie splaca . Nie placi przysadzonych alimentów .Mysli ze mu sie upiecze ,ale to do czasu