Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

od samego rana łazi po ciąża,poród....... i dopierdala innym-jakie ona musi mieć smutne życie

Gość po prostu nie
wolno karmić trolla, nie reagować, nie komentować, nie odpowiadać, post zgłaszać do usunięcia, bo inaczej się nie da

Gość Gównosław reaktywacja
Kiedyś ją lubiłem bo dało się z nią normalnie porozmawiać,wydawała się inteligętna.Ale teraz jak zobaczyłem co wyprawia co zatraciłem wiarę :D

to jej zdjecie? i ona wszystkim gada ze dzieci nie bedzie miala bo sa takie, srakie i owakie? nic dziwnego, nikt by jej nie tknął... brzydka, glupia i chora umyslowo

Gość szz
Spasiona świnia bez własnego życia przesiaduje na kafe całe dnie i wylewa żółć z zazdrości. żałosne. Kafeterianie z większym starzem zapewne pamiętają jej rózne akcje np z albercikiem i błagania o zachowanie tajemnicy wysyłane w majlach bodajze do Kciukiem. Nie wiem jaką trzeba być idiotką zeby po takiej kompromitacji jeszcze sie tu pokazywać, zwłaszcza że jest tu znana z imienia i nazwiska

Gość ja nie rozumiemmmmm
czemu wy w ogole reagujecie na to co ona wypisuje? gdyby nikt nie zwracał uwagi na jej komentarze to moze dalaby sobie spokoj a tak to wdają sie wszyscy w jakies dyskusje z tym czlowiekiem a to tylko ją podsyca i daje satysfakcje :o

zgłosiłam do zablokowania tego trolla,ale ona twierdzi że ma zmienne Ip

Gość ja nie rozumiemmmmm
dokladnie :) wszyscy pamietamy te akcje, powinna sie zapasc pod ziemie ze wstydu

Ja pamiętam co z Albercikiem było:D Najpierw wielka miłość i do kciukiem ,,odpierdol się od niego grubasko" A póżniej ko szyybko rzuciła i obsmarowywała ,że patologia z niego :D

jakbysmy tak wszyscy na kafeterii sie zawzieli i umowili ze nigdy w zadnych postach nie komentujemy jej wypowiedzi moze by jej sie znudzilo? chociaz z drugiej strony ona nie ma innego zycia niz to forum, niedowartosciowana suka

tak, sama kiedys wrzuciła. no tez tak mysle :D kurcze, nie pamietam, choc bodajze trzy lata juz tu jestem, choc z przerwa. a jak sie nazywa?? :D to poszukam wsrod pacjentek szpitali psychiatrycznych, zwracajac lekarzom szczegolna na nia uwage :classic_cool:

Gość Lulzsec
o co wam chodzi? uszanujcie odmienne poglądy :classic_cool:

A ten temat chyba z piątku ,,brzydzą mnie kobiety w ciąży'' Jaki barłog był :D

poglądy poglądami,ale sposób ich wyrażania-okropny wręcz ohydny

Shizuka Hiou Dobrze ci tak rozpłodowa krowo, niech chłop sobie fajną, bezdzietną i bezproblemową kobietke znajdzie Ty mu daj spokój i bękar albo to Shizuka Hiou Hahahaha i pytasz o to na forum matek polek i rozpłodowych inkubatorów, zaj**isty obiektywizm nie ma co TO SĄ JEJ WYPOCINY Z SAMEGO RANA

Gość Ganta
To nie jest jej zdjęcie :O Ona ma inne, te na grobach albo gdzieś tam i wygląda zupełnie inaczej.

Podobno jeden użytkownik -Majsterek powiedział ,że ją na mailu zgasi,żeby wiecie się ogarnęła :D Nie wiem czy to zrobił ,trzeba z nim pogadać jak tylko okazja się nadarzy.

Gość szz
Zastanawiam się,czy ludzie z jej otoczenia wiedzą co tu wypisuje ta zakompleksiona dziewczynka. Prawda jest taka, że Nox nie tylko trolluje na kafeterii ale też ośmieszyła się tak,ze chyba nikt tutaj już nie traktuje jej powaznie. Taka szczęśliwa? więc przypomnij sobie akcje z samobójstwem, pociętymi rękami, mailami do Kciukiem. Niedlugo będzie tak,że jak poda w urzędzie swoje dane i zobaczą nazwisko ANNA MARCINIAK to i tam wyśmieją ją jak na kafeterii

Gość stara polnoc
ona przypomina taką jedną co ubliżała osobą którym dokucza się szkole

tak pisala do kciukiem? :D haha a teraz przyjaciolki :D:D:D:D lol xd ale nie mozna nie dowalic temu ryjowi jak ona moze to my tez, my przynajmniej obiektywnie. a swoja droga ta kciukiem to tez jest niezle po pier do lona :D :classic_cool:

Nie żżarty mózg tylko porostu dziewucha z patologii,sama tak mówiła i opisywała dokładnie swoją sytuację w rodzinie i waśnie z rodzicami.

ona mieszka w moim mieście-nawet domyślam się gdzie(fotki)ale porażka

Gość ona jest dużo gorsze
ona jest gorsza nawet od Kingi 😠 co za prukwa

Gość szz
Robwalka - widziałaś, fotki, nazwisko już znasz (Anna Marciniak)