Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

chciałam normalnie z tobą podyskutować i zapytać dlaczego tak nienawidzisz dzieci i kobiet w ciąży,ale z tobą się nie da-zauważ że ja żadnych przekleństw nie używam-tylko cytuję ciebie!!!!!

Gość yoooooooooooo
Kurva,galerianki juz byly, sponsoring leci w kinach, wiec znowu nakreci ktos film o dawaniu dupska za kase? No nie...

Gość rewytuyiuu7iui
''dziś nie lubi matek w ciąży ,jutro znienawidzi kobiety bezpłodne'' ona bezpłodnych też nienawidzi :D lady love pisała że z powodu iż nie może mieć dzieci nie jest kobietą, tylko bezpłodną bezwartościową szmatą :O

Gość 565646432646
noxelia @

Gość jestem za czeba tak żrobić_
ona bezpłodnych też nienawidzi lady love pisała że z powodu iż nie może mieć dzieci nie jest kobietą, tylko bezpłodną bezwartościową szmatą ona mnie już nudzi:P powtarza się ,pisze ze ma nas w dupie potem wkleja fotę by udowodnić ze jest chuda :P dziwie się ze na was te jej pierdoły jeszcze działąją .

to wyglada na to ze sama siebie tez nienawidzi :D bo twierdzi ze ona albo jej fagas sa bezplodni :D ale ja tu ubaw mam to siedze :classic_cool: FILM !!!!!!!!!!!! Osz kur a los fantasticos :D ale wyobraznia, me gusta! ;D

to wyglada na to ze sama siebie tez nienawidzi bo twierdzi ze ona albo jej fagas sa bezplodni a który to fagas?bo ostatnio na uczuciowym pisała ze jest sama i jak się ogarnie to znajdzie coś na czacie:P JEST NUDNA I PRZEWIDYWALNA!!!!((((:classic_cool:)))

Gość yoooooooooooo
No bez jaj to film i ksiazka o dawaniu dupy za kase???? No nie. Noxa ty tlusta macioro.

Gość ehhehehehehhe
ale twoje zdjęcia :D

ona na prawdę przypomina mi Owcę bożą teraz bezdomnaossssossssosssso sssss-obie piszą o ch........ wie czym

paranoja... ludzie, ktorzy za chwile beda gnic w grobach tylko czychaja zeby dopierdolic. babska, ktore za chwile w mekach beda miec pociete vaginy sie wymadrzaja. paranoja.

mam nadzieje ze zdechniesz podczas tego porodu, nawet nie wiesz jakbym sie cieszyla... a takie rzeczy sie zdarzaja :)

paranoja... ludzie, ktorzy za chwile beda gnic w grobach tylko czychaja zeby dopie**olic. babska, ktore za chwile w mekach beda miec pociete vaginy sie wymadrzaja. paranoja. tak a teraz zaczniesz pisać o złych ludziach z kafe któzy na ciebie czyhają pod wieczór postraszysz policją i znikniesz na max 5 dni

Gość yoooooooooooo
He he he ja w ciazy nie jestem i nie bylam wiec z moja vagina jest i bedzie ok, ale ty kurwiszonem zostaniesz do konca. Tlusta macioro

w najlepszym wypadku zycze takich komplikacji ze tego dzieciaka znienawidzisz bo cale zycie bedzie co o tym przypominal. a to dosc czeste :)

udziala się ale tam nie prowokuje bo wszyscy mają ją w dupie,tylko ludzie z ogólnego na nią reagują :P

boisz sie juz porodziku, co. to ci nie daje spokoju... musisz zapomniec choc na chwile, dlatego to piszesz.

Shizuka Hiou chcialas dzieciory to masz. teraz juz nie masz szans na przygodne i spontan... mozesz tylko powachac gowno z pieluchy LUB Shizuka Hiou Nigdy nie zrobie z siebie inkubatora, mam swoja godnosc i w zyciu bym czegos takiego nie zrobila. Moja zycie uczuciowe jest zmienne, spotykam roznych ludzi. Naprawde wyjazd na trzy dni cp czy woodstock to zadne osoagniecie. Dorosnac do rozmnazania sie niczym krolik? nie, dzieki.

Gość yoooooooooooo
Chyba ty sie boisz kolejnego anala suko jebana. He he he he. Dzifko za stowe gruba tlusta macioro z nosem jak kartofel i z przeorana peezda.