Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość collien123
Ej dajcie spokoj jej o to chodzi ;) olac to niech sobie bredzi :)

Gość yooooooooooooooo
Jaki albercik? Dawaj linka, posmiejemmy sie

teraz chciałabym by Nox ustosunkowała się do tego-a nie łazi po ciążowym,obraża dziewczyny wyzywając je od kurew,życzy śmierci,poronienia,wyśmiewa dziewczynę która zadała pytanie na temat dziecka z zespołem downa

Gość kfkkgg
to ten niby ojciec dziecka

Gość jak to o co kaman
czasem każdy coś tak wtrąci niezbyt przychylnego autorce topiku ale to co wypisuje ta Shu to wprawiło mnie w zdumienie, ona jest chora i w przeszłości coś strasznego przeżyła, i to zdarzenie wpłynęło na jej psychę

a to ten idiot z dlugimi wlosami? to nie chce mi sie nawet szukac 💤 ale poczytalabym jak z kciukiem sie gryzly. macie? nawiasem- kciukiem tez za madra nie jest i nie bedzie, tez zyczy poronienia

Gość kfkkgg
nie, albercik nie ma dlugich wlosow, ale tak to ten ktorego kciukiem podrywala

Gość jak to o co kaman
ona sama zamieszcza swoje zdjęcia i faceta z długimi kłakami, takiego z grymasem twarzy jak ona sama posiada

gdzie ona się podziała?bo na prawdę muszę się położyć,Shizuka Hiou wie jak to jest mieć dolegliwości ciążowe

co lepsze- Noxi wie i sama o tym pisała, że ten Sang pedofil bzyknął się raz z laską która ma HIV i że on prawdopodobnie też jest zarażony. "zaliczyl znowo mnostwo dziewczynek ktore lubi. ja jestem dla niego zwyczajnie za stara on lubi takie ok 13 lat do 17 max... i tak mialam szczescie ze sie mna zainteresowal wtedy i poswiecil mi czas, nazwal swoja" i kolejny fragment " 20:33 [zgłoś do usunięcia] Morticia Everdark no wlasnie tak mlode, a czasu sie zatrzymac nie da. mam 21 lat a czuje sie staro, mam mega kompleks, wszyscy mi mowia ze jestem dziecinna, ze jakby sie cofam, a lekarka powiedziala ze to moze byc jakies uraz po tym co on robil. zreszta na swoim kompie mial filmiki z dziewczynkami mimo ze jest starszy ode mnie. takie ma upodobania i juz. kiedys mi nawet powiedzial, ze nie chce zadnych bachorow, ale jak bym zaszla i nie usunela i miala corke to by pozniej byl z nia."

Kim ta laska jest? Co Jej się w życiu złego wydarzyło, że tak źle życzy innym?

WIEM MARIANNA, LUBIĘ SWOJE CIAŁO I UWAŻAM ŻE MAM WAGE W SAM RAZ. ALE WIESZ, TU SAME MODELKI SIEDZĄ... HAHAHAHAAAAAAA zmienilo jej sie NIE MUSISZ, JESZCZE MI SIE NIE ZDARZYŁO, ŻEBY KTOŚ MI FACETA ODBIŁ. JESLI JUŻ TO NA ODWRÓT :D TEGO JESTEM PEWNA JAK NICZEGO INNEGO PEWNIE, ŻE SIĘ NIE PRZEJMUJE NIMI AKURAT, SZARYM TŁUMEM. MOJA KRZYWDA WYNIKA Z CZEGOŚ ZUPEŁNIE INNEGO, RACZEJ Z NIESPÓJNOŚCI Z TYM ŚWIATEM A NIE POJAZDAMI NA FORUM ALE DZIĘKI. WEDLE MNIE MOŻE RUCHAĆ NAWET NIEMOWLETA, NIE OBCHODZI MNIE TO. TO JEGO SPRAWA A JA NIE MAM POCZUCIA ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TO I TYLE swoja droga, panno nox tobie sie przeciez tacy podobaja, co dawaja dziewczynom po mordzie? taa wszystko fajnie dopoki sie nie znajdziesz w takiej sytuacji, co nie? (pytanie) odpowiedz- NIE RAZ BYŁAM W TAKIEJ SYTUACJI A NAWET GORZEJ, WIĘC NIE PIE**OL BO MNIE NIE ZNASZ I NIE POZNASZ I TYLE MAM TOBIE DO PRZEKAZANIA JESTEŚ TAKA JAK KCIUKIEM, WIELKI POJAZD A POTEM PODGLĄDANIE PROFILU I JARANIE SIĘ. KCIUKIEM JUŻ MI CHYBA ZE STO WIADOMOŚCI NAPISAŁA I JESZCZE ROZWAŻA CZY MNIE DO ZNAJOMYCH NIE ZAPROSIĆ, ŚMIECH NA SALI Od zawsze ciagnelo mnie do typowych, silnych samocow, despotycznych, inteligentnych i pewnych siebie, nie zmieni sie to. dla mnie mily chlopiec jest jak pedal, tyle. albo jestem czyjas i ponosze tego konsekwencje, albo jestem niczyja. i jesli cos sie nalezy to temu musze ulec, bo to jest zwiazek. kiedy wchodzi w gre jeszcze zazdrosc to tym bardziej. mimo swoistej agresji wuczuwam jednak pelne wsaparcie, uczucie i wspolczucie, jest to niesamowite i mi to odpowiada. jesli zechce mnie zabic, niech zabije, umre kochajac... ale przyczłap :O

Gość yooooooooooooooo
Robwalka ona sie do tego nie ustosunkuje bo ten czub pisze tylko po to zeby cos pisac. Zobacz, ze jak sie ja do muru przyprze to ucieka plakac do swojego malego swiata. To glupi dzieciak dla ktorego kafe i ten fagas jest calym swiatem.

Gość jak to o co kaman
może poszła konsumować te swoje 300 kcl?

na bank ona to czyta-kafe to całe jej życie-ledwie oczy otworzy już kafe

Gość chyba nastapilo przemeczeni
prawde napisała :D wcale nie odbiegacie od niej intelektem :D ona chociaz ma wytlumaczeni bo jest chora? a wy ?:D

Gość yooooooooooooooo
A my mamy z niej polewke niezla.:-)

skoro chce wam sie w ogole siedziec i debatowac na jej temat, zakladac topiki i nakurviac na kilkanascie stron to sami sie zastanowcie czym sie od niej roznicie, tyle w temacie, reszte zostawiam wam 🖐️

Gość chyba nastapilo przemeczeni
a ona pewnie z was :D chocaz jestescie kwita 🖐️