Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medykament

Prośba do kobiet o udział w badaniu nt antykoncepcji

Polecane posty

Gość medykament

Witam serdecznie! Mam na imię Szymon i jestem przewodniczącym Koła Naukowego przy Klinice Endokrynologii UM Łódź Chciałbym zachęcić wszystkie Panie, powyżej 12 roku życia, aktywności seksualnej czy stosowania bądź nie antykoncepcji do wypełnienia ankiety o tytule: Ankieta - Badanie aspektów zdrowotnych i psychospołecznych antykoncepcji w populacji kobiet, przeprowadzane w ramach ogólnodostępnej ankiety internetowej - ankieta dostępna jest pod adresem: http://moje-ankiety.pl/respond-19951.html Każdy wypełniony kwestionariusz bardzo nam pomoże. Pracę tą piszę wraz z kolegą z roku na potrzeby Konferencji Naukowej Studenckich Kół Naukowych i zależy nam na jak największej i jak najbardziej przekrojowej grupie. Ankieta ma 30 różnie zbudowanych pytań, jej wypełnienie zajmuje około 10 minut - proszę jednak kobiety które się na to zdecyduję o możliwie jak najdokładniejsze wypełnienie.Dzięki temu wartość zebranych danych będzie wyższa. Kobiety, które nie stosowały nigdy antykoncepcji ankietę wypełniają w skróconej formie - ankieta jest w taki sposób przygotowana. Gdy już będziemy mieli opracowane wyniki i je opublikujemy udostępnimy oczywiście je każdej zainteresowanej ankietowanej. Chciałbym jednocześnie zaznaczyć, że ankieta nie ma charakteru zarobkowego ani komercyjnego, a jedynie naukowy - nie spodziewamy się z powodu badania żadnych zarobków. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc Szymon Suwała - przewodniczący Koła Naukowego przy Klinice Endokrynologii UM Łódź

Gość dluga ale wypelnilam
:)

Gość medykament
Dziękuję bardzo i proszę o zachęcenie przyjaciółek i kobiet w rodzinie - im więcej wyników, tym lepiej :)

Gość Helgaa1
wypełniona

Gość kuki123
wypełnoina

Gość aann//
Ja tez wypełniłam :)