Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatkamłoda

jak go zmusić...

Polecane posty

Gość żal was czytać
rodzina biologiczna będzie zawsze ważniejsza od żony. popytajcie jakiegokolwiek faceta. Ci którzy będą sczerzy z wami zawsze to przyznają. Czas się chyba z tym pogodzić.

Gość mała czarna 28
jeśli Ty, Autorko, zastrajkujesz to Twój mąż będzie miał duuuży problem musiałby wtedy przewartościować sobie priorytety oraz od nowa ustalić zdrowe relacje z rodzicami to jest dla faceta orka na ugorze większość się na to nie zdobędzie , niestety

Gość mała czarna 28
taki facet woli, by to żona sie dostosowała tak jest spokojniej i wygodniej

Gość bardzo dobrze robi, że pomaga
rodzicom. Przynajmniej przyczynia się do powiększenia majątku rodzinnego. Pieniążki łatwo brać, gorzej z pracą na nie. Zamiast się cieszyć z pracowitego męża, narzekasz.

Gość mała czarna 28
i dlatego, nie bez powodu, nasze prababki mawiały : "Szanuj się, to i inni będą cie szanowali!" niczego wcześniej nie wymagałaś, odpuszczałaś, to teraz masz problem

Gość co teraz ???
mój chłopak jest taki sam wiecznie tylko potrzeby jego rodziny ja też interesuje się moją rodziną i kocham ją, ale bez przesady, każdy ma swoje życie u mnie np. moja siostra założyła rodzinę i żyją sobie w spokoju, a niech by tylko ktoś próbował w to ingerować, brat to samo wyjechał za granice i życie sobie układa , są samodzielni !!! a rodzina mojego faceta to wiecznie w kupie, mama nie wie jak wkręcić żarówkę zaraz dzwoni po mojego, tata nie wie jak włożyć zamek do drzwi zaraz dzwoni, brat ma 35 lat nadal nie jest ustatkowany i mieszka z jego rodzicami, nie wie jak coś zrobić zaraz telefon, siostra chce wyjść i zaraz dzwoni, wiecznie z jakimiś pierdołami

Gość naneczka__
ucz się od jego rodziców wymagają i mają :)

Gość co teraz ???
tylko u mnie jest tak, że za głupie zakupy mu płacą to co ma mu teraz zacząć płacić ?????????????????????

Gość tu mówi facet
mogłabyś napisać jeszcze raz? bo nic nie można zrozumieć z poprzedniego postu.

Gość naneczka__
i córunie mamuni i synkowie , co od maminego cyca sie oderwać nie potrafią to ten sam gatunek ludzi trudno z nimi zakładać rodzinę :(