Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia0527

notebook

Polecane posty

Gość Kasia0527

Hej. Kupiłam notebooka i trzyma bateria trzyma mi około 2,5godziny przy ciągłym korzystaniu z internetu. naładowałam go 2 razy i niby teraz trzyma troche dłużej. Ale czy to normalne,czy powinnam reklamowac?

Gość Kasia0527
wiem,ale nie zawsze pokrywa się on z rzeczywistością. Czytałam w internecie,że przy używaniu bateria powinna wytrzymać 8-9 godzin

Gość Kasia0527
Z drugiej strony gdzieś na jakimś forum wyczytałam,ze dopiero po kilkukrotnym wyładowaniu i naładowaniu bateria osiąga max wytrzymałości. Nie znam się na tym kompletnie. bardzo prosze o wypowiedź kogoś kto się na tym zna:)

Gość i tyle moze trzymac
jak wylaczysz pradozerne programy, sciemnisz ekran na maxa itp.

Gość ech............
Chyba nie ten model:) 8h to wytrzymują talety. Ibm seri t x delle i toshiby niektóre no albo netbooki a nie noteboki. Szczeze to h chodzin wytrzyma tylko 220t i t400 nic innego mi do głowy nie przychodzi. nawet netboki samsunga to 6 max 7h

Gość Kasia0527
Ekran ustawiłam już na trochę ciemniejszy. Włączyłam tryb oszczędzania energii i nie wiem co mogę jeszcze zrobic.

Gość ech............
KURWA PODAJ MODEL TO CI POWIEM ILE MA TRZYMAC

Gość Kasia0527
asus 1015BX

skoro siedzisz w domu to pod kabel z nim i bez baterii:) poza tym po zakupie baterie sie formatuje:)

Gość ech............
3h Taki czas pracy podany przez producenta. Czyli jakieś 2,4 realne.

Gość Kasia0527
wiem wiem. czekałam do maksymalnego rozładowania naładowałam go max i tak dwa razy. Nie wiem czy coś się zmieni po kilku takich ładowaniach?:)

Gość Kasia0527
kurcze tylko tyle? A skąd to wiesz? Liczyłam,że wytrzyma trochę dłużej...

Gość ech............
KURWA TEMPA JESTEŚ?>?????????? Po 1 powinnaś sama umieć odszukać czas pracy w necie. Nie mówiąc już w instrukcji. Po 2 gie to układ amd + ati oba mocno prądorzerne. MAX czas pracy zawsze jest zawyżony. Masz napisane 3h. Tak do kurwy nędzy?? Do ile byś chciała żeby trzymał 10h?? Max 3h przy pełnym wyłączeniu ekranu. Czyli realnie ponad 2h. TYLE nic ci nie da bawienie się z baterią bo tylko ją spierdolisz. Za dopłatą ok 250pln możesz kupić baterię 6h. \ AMEN TOPIK DO ZAMKIĘCIA

Gość Kasia0527
Można trochę bardziej kulturalnie. Nie wiem,więc pytam i to chyba normalne. liczę,że pomoże mi ktoś kto się na tym zna,a nie będzie wyzywać.

Gość ech............
A co za debil kupuje kompuet nie znając parametrów??? Jak masz je obok prouktu zawsze w sklepie?? I jak pisze 3h to nie będzie trzymał 12h żeby nie wiem co?? Jak pisze że nie ma dvd to nagle się w nim nie wmątuje itd.. I uwierz nawet cie nie wyśmiałem a powinienem.

Gość Kasia0527
To,że się na tym znasz nie znacz,że masz prawo mnie obrażać,bo równie dobrze to ja mogę wyśmiać Ciebie w jakimś innym temacie. Nie kupowałam go sama,a ze jestem kobietą,nie zwracałam uwagi na to co ma a czego nie,bo zwyczajnie sie na tym nie znam. tyle w temacie.

kasia nie martw sie faceci juz tak maja:) ja w moim asusie mam w kamerce obraz do gory nogami i jak prosze kumpli zeby mi pomogli (ponoc sie znaja) to slysze: po cholere Ci ten laptop jak nic nie umiesz przy nim zrobic:)

Gość ech............
ping coś tam asus też ?? I kamerka obrotowa ?? Nie masz sterowników wgranych albo programu do kamery. Potrzebujesz i to i to. Bo tak to nie obraca. Do pobrania z strony producenta

wiesz co stery sa tylko nie te co trzeba:) przynajmniej moi kumple tak twierdza:P pooc co drugi asus tak ma:P ale dzieki za info, wieczorem cos pomajstruje przy tym...

Gość Kasia0527
[pin-up girl]------> Jak dla mnie to ma to działać i mi dobrze służyć. Co ma, a czego nie ma to jakoś mało mnie interesuje;)

Gość ech............
Nie prawda trzeba wgrać aplikację :) I wtedy pod guziczkiem bodajrze fn + f6 masz ustawienia dźwięku i kamerki. W lenovo nazywa się to easy capture. W asusie tak samo albo w nowych ma rożne nazwy. jak przejrzysz dostępne OPROGRAMOWANIE na stronie producenta to znajdziesz :)