Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pytająca

Oszukana przez jedną osobę :/.

Polecane posty

Gość mama pytająca

Zacznę od tego, iż sama mam dzieci i nie przyszło mi do głowy, że można tak kogoś oszukać :/. Ponad rok temu poznałam na jednym forum dziewczyne, pisała mi że ma 15 lat, że jest w ciąży, że chłopak ją zostawił. Było mi jej żal, i pisałam do niej i podnosiłam ją na duchu. Póżniej pisaliśmy ze sobą dosyć często. Niby jeszcze pod koniec ciąży wróciła do chłopaka, i po 4 miesiącach znowu była w ciaży. I pisała mi jeszce wiele innych reczy których nie chce mi się za bardzo wymieniać. Niedawno pisala, że zapomniała hasła na profil do konta w tamtym forum i napisałam, żeby dała mi hasło i login na poczte to jej pomogę odzyskać hasło do tego forum. I ona mi dała to hasło. Dodam, że ona zawsze pisała, że nie ma ani konta na nk ani na facebooku. A tu się okazało, że ma i to i to konto :/. A do tego jeszcze okazało się, że wcale nie ma dzieci, jest panną, ma 33 lata, nie mieszka tam gdzie pisała i do tego nie ma tak na imię jak mi pisała. Czuje się oszukana jak nie wiem. Jaka ja byłam głupia, że jej wierzyłam :/. A ona jeszcze jak się wydało pisała, że mi się coś wydaje, ale potem przyznała mi się że to wszystko co mi przez rok pisała wymyślała :/. Pytałam dlaczego tak robiła, a ona żeby sobie urozmaicić nudne życie :/. Ale się wkurzyłam, ciekawe ile osób jeszcze ona nabrała :/. Dzięki wygadałam się i mi lżej.

Gość co zamiast chodzika ???
łoł ona chyba ma coś nie tak z głową ;/

Gość kaftanik niebieski
a jak ona ma na imie i skad jest?

No cóż...nauczka na przyszłość A tamta dziewczyna musi miec rzeczywiście nierówno pod sufitem.

Gość geg
A ty z tych którzy obdarzają uczuciem osobowości wirtualne? To nie wiesz że każdy może napisać cokolwiek? Jeśli chcesz traktować kogoś serio, to wyłącznie wtedy gdy możesz za jakiś czas poznać taką osobę w realu. Miałam kiedyś podobnie. Koleżanka z forum tematycznego pisała niestworzone historie o sobie do mnie i innych internautek. Gdy się z nią spotkałam, okazało się że stworzyła sobie fikcyjną osobowość, nawet inne imię itd. Ale nie dogryzło mi to jakoś bo nie zaangażowałam się emocjonalnie. Było mi jej tylko trochę żal że musi się męczyć z tym utrzymywaniem fikcji. A propos, skoro sobie o niej przpomnialam... W sumie wiek by pasował. Nie z Krakowa tamta "twoja" przypadkiem?

Gość ile masz lat żeś taka
głupia ???

Gość kaftanik niebieski
wszedzie sa pelno oszustow