Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LidiaGJ

dr Sylwia Koryga - Wszołek - co sądzicie?

Polecane posty

Witam, chciałam zmienić lekarza. Wiem, że pracuje w Ujastku co jest dla mnie ważne i tyle. Może Wy powiecie mi coś więcej? Chciałabym wiedzieć na jaką kwotę przygotować się idąc na wizytę na Karmelicką? Czy usg jest w cenie? W ogóle ma tam jakiś nowoczesny sprzęt? Jestem w ciąży i bardzo mi na tym zależy. I co w ogóle możecie powiedzieć o tej Pani doktor? Jest sympatyczna czy raczej nieprzystępna? Chętnie odpowiada na nurtujące pytania czy zlewa wszystko? I czy w razie komplikacji pomaga czy zostawia samemu sobie... Napiszcie swoje wrażenia, proszę pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Witam;) Przyłączam siędo tematu, również zależy mi na tych informacjach:)

Gość gość
Jestem pacjentką Pani dr od września. Aktualnie jestem przy końcówce ciąży. Udałam się do niej z polecenia mojej koleżanki, której ciąże również prowadziła. Tak więc najważniejsze informacje: -aktualnie wizyta kosztuje 150 zł (przynajmniej pacjentek w ciąży), - usg miałam wykonane na każdej wizycie ( w tej cenie oczywiście), - sama Pani Dr jest fantastyczną lekarką (sama jestem pielęgniarką, chodziłam do różnych lekarzy ginekologów i naprawdę wiem co mówię), - specjalizuje się w pracy z kobietami, które mają różne problemy (pracuje na patologii ciąży), ale oczywiście ciąże fizjologiczne również prowadzi bez zarzutu, - na każdej wizycie była miła, miała ciepłe podejście, odpowiada na wszelkie pytania, dba o dobre samopoczucie pacjenta, potrafi doradzić itp, MINUSY są takie, że Pani Dr jest naprawdę bardzo cenionym specjalistą a zatem również bardzo ROZCHWYTYWANYM w związku z tym: - ma bardzo dużo pacjentek (bo też trudno jej odmówić jak ktoś chce do niej chodzić) - mimo, że jest się zapisywanym na konkretną godzinę to jednak siłą rzeczy zdarzają się opóźnienia, czasem spore (ale to głównie dlatego, że Pani dr naprawdę nikogo nie zlewa i wykonuje dobrze swoją pracę), - niby można do niej dzwonić w razie "W" ale czasem trudno się dobić :D choć to akurat tez zrozumiałe :) Oczywiście jak się próbuje "do skutku" to w końcu się udaje, a pani Dr naprawdę cierpliwie pomaga :)

Gość gość
Cześć dziewczyny. Jestem pacjentka Pani Doktor od października, poleciła mi ja znajoma. Wcześniej chodziłam do innej doktorki, ale jak pojawiły się komplikacje nie było szans na pomoc ani nawet na rozmowę z lekarzem. Do Pani doktor Korygi dzwoniłam o 21, nie będąc jej pacjentka poświęciła pół godziny na rozmowę ze mną i zaprosiła następnego dnia na wizytę. Od tamtej pory nie wyobrażam sobie, żeby ktoś inny prowadził moja ciąże, na wszystkie wizyty chodziliśmy z mężem, Pani Doktor niezwykle wyrozumiała, delikatna, odpowiada na wszystkie pytania. W gabinecie są kolejki ale to nic dziwnego skoro Pani Doktor przyjmuje wszystkie pacjentki, które maja jakieś wątpliwości co do tego czy wszystko wporzadku. Z telefonem jest cieżko ale jak tylko Pani Doktor zobaczy wiadomość SMS i ma chwile to oddzwania. Dla mnie nie ma lepszego lekarza, opieka świetna, teraz czekamy na rozwiazanie już na dniach:) trzymajcie kciuki.