Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyrtytryrtyrtyryrt

jaka jestem głupia..aż nie chce mi się wierzyć w to..

Polecane posty

Gość rtyrtytryrtyrtyryrt

poszłam na pewien profil do LO ze względu na "koleżankę" która mnie prosiła o to ..żebyśmy we dwie poszly bla bla ..a teraz się przepisala i mnie samą zostawila w kalsie w której można pow dokuczja mi..

Gość rtyrtytryrtyrtyryrt
pocieszcie mnie przynajmiej że będę miala nauczkę że nauka to nauka a nie jakies chore układy typu "koleżaneczka" ...please :(

Gość Eleonoris
Przepisz sie tez bo sie wykonczysz

Gość nie przejmuj się
ze Ci dokuczają, debile głupie, też im rób złośliwości ps. mi też niektóre osoby dokuczały w szkole, niedoyeby głupie, bywa niestety :/

wiesz nawet jakbyś podjęła inną decyzję nie pod jej wpływem to nie znaczy, że byłoby fajnie, przyjemnie i bys nie żałowała

fakt- nie powinnaś wybierać szkoły ze względu na kogoś... ale stało się. Jeżeli naprawdę czujesz, ze to nie to- przepisz się. Nie napisałaś, czemu ci dokuczają?... Może można to jakoś naprawić?:)

Gość rtyrtytryrtyrtyryrt
nie zgodził sie dyrektor ze względu na 1 zagrozenie..:( a dokuczają mi bo od początku trzymalam sie z tą "koleżanką" na uboczu..ona tego chciala na przeriwe stałyśmy z dala od reszty bo ona ich nie lubiła i wiedziala juz ze sie przepisze..dzięki niej mam taką pozycję w klasie..że no comment..