Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żyjąca w trójkącie

Co myślicie o związku kobiety z dwoma facetami bi?

Polecane posty

Gość Żyjąca w trójkącie

Kiedy mieszkają razem ze sobą jak prawdziwa rodzina i wszyscy się razem kochają?

Gość Żyjąca w trójkącie
Mieszkamy razem już 4 lata, więc nie jest to tak krótko. Jeden z nich chce już mieć ze mną dziecko. Ja też bym tego chciała, ale to by oznaczało poważny krok w przód. Jakbym urodziła dziecko jednemu i drugiemu to by nas bardziej połączyło, bo ich dzieci byłyby rodzeństwem. Ja zawsze marzyłam o co najmniej 4 dzieci, więc to nie problem. Któraś jeszcze tak żyje? Może się to udać na dłuższą metę?

na pewno oryginalna rodzinka ;) ale jeśli wszystkim to odpowiada, to czemu nie- musi być ciekawie :)

Gość Żyjąca w trójkącie
Venuz mi jest dobrze w takim układzie, ale to takie nietypowe, więc trochę się niepokoję.

wiesz, ja myślę, że póki jesteście tylko wy, to jest ok- wasza sprawa, dorośli jesteście, macie prawo. Nie jestem pewna tylko jak to będzie jak pojawią się dzieci.. Tzn. jak to dziecku wytłumaczysz, może być ciężko..

Gość gość
moze sie udac skoro sa bi to sypiaja rowniez ze soba obaj.Zreszta skoro jestes ich partnerka i traktujesz ich rowno uwazam ze maja prawo obaj miec z toba dzieci ja tak zyje i jest super

Gość Ania poli zwiazek
U mnie zaczelo sie od tego ze wynajelam mieszkanie zaczelo mi brakowac na czynsz wiec poszukalam lokatora. Dosc szybko znalazlam kogos odpowiedniego zwiazalismy sie ze soba.Pewnego razu podczas imprezy u nas zostal znajomy bylismy po alkoholu i stalo sie zrobilismy to w trojke.Rano gdy wstalismy wydarzylo sie cos co nawet mnie zaskoczylo zamiast zawstydzenia zrobilismy to znow. Dodam ze panowie bi milo bylo patrzec jak jeden robi drugiemu lodzik.Po tej nocy zaczelismy sie spotykac regularnie az w koncu zamieszkalismy razem.Mam z oboma dzieci i mnie to odpowiada panowie wychodza z dziecmi a ja mam czas dla siebie. Dodoam ze mieszkam w duzym miescie i nikt o niczym nie wie.Oficjalnie jestem z jednym a drugi to dalsza rodzina ktora z nami mieszka.

Gość gość
Ania jestes tak p.....ta .ze nie warto tego kometowac

Gość misiu wciaz na czewrono
oj macho sie uniosl:):):) co nie zmienia faktu, ze jestem ciekawy dlaczego w ogole zalozylas temat?? chwalisz sie?? czy zalisz :D czy szukasz trzeciego ktory ci stlucze d**e?? bo nie bardzo c'mon :) chyba ze to naprawde podpucha i marzenia nastolatki, to oke zrozumialbym :)

Gość gość
provo ....ale gdyby nawet co wyrośnie z dziecka od małego obserwującego zapinajacych sie "tatusiów " ? którzy do tego śpią z mamą...

Gość gość
Przecież seksu nie uprawia się przy dzieciach. Dziecko będzie miało mamę, tatę i wujka, a o seksie dowie się w odpowiednim wieku.

Gość gość
w odpowiednim wieku i wyrosnie tak czy owak z takiego dzieciaka mały sodomita :D:D

Gość gość
Źle myślisz. Jak na razie homoseksualiści dorastają w rodzinach w których nie ma dwóch mężczyzn. W ten sposób też nie wystraszysz, bo nie sądzę też żeby dla tatusia bi syn gej był wielką tragedią.