Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewfsdfre4fcr4er4

Ile jecie dziennie?

Polecane posty

Gość rewfsdfre4fcr4er4

I ile ważycie?

Gość pippa duppa
dużo jem żarcia, jestem chuda, wysoka, inni zazdroszczą i nie wierzą, ze tyle wpierdalam.

Gość ndsidnfnsn
waze 65 i musze pozbyc sie 10 kg. :/ musze jesc madrze, nie mam czegos takeigo ze jem co popadnie i kazdej ilosci bo za wszystko potem place w postaci wrednych bokow i grubych ud! na wojne z kaloriami!

Gość ilorna
Nie wiem ile, dziś np wypiłam dwie kawy z łyżeczką brązowego cukru, 3 szklaki wody, sok marchwiowy 200 ml zjadłam 100g gotowanej piersi z kurczaka, gotowaną marchew z rosołu, łyżkę oleju lnianego 1/3 puszki fasolki w sosie pomidorowym, białej, z kminkiem żeby mnie nie purkało :D zaraz wypiję bobo fruta, kawę, szklankę wody zjem na pewno bigos ale to zwykłam przed północą, za dnia nie czuję głodu Wczoraj z kolei- rosół bez makaronu, z piersia kurczaka i warzywami grahamke z szynka, serem i maslem paczke delicji 2 duplo nozke obgryzłam az do szpiku, fuj banana, kiwi, jablko woda, kawa, soki Waze 45 kg, mierze 168 cm, nie uprawiam sportu ale kupilam rower wiec to sie zmieni, a dzis bylam na nartach, pierwszy raz od lat, tak to jest jak sie ma cos za darmo, to si nie chce

Gość nie dużo
Rano serek na obiad 2 steki wolowe popite wodą waga 65 kg wzrost 160 jutro wyjazd na narty muszę schudnąć do lata syna żenię .