Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkawiolkawiolka

najgorsze urodziny

Polecane posty

Gość wiolkawiolkawiolka

mam dzis 19 urodziny , pare dni temu miałam pierwsza w zyciu stłuczke , nie mam zadnej imprezy , nawet moj chłopak cały dzien sie nie odezwał , nic tylko usiasc i płakakac ...pocieszy ktoś ?

Gość Gorkaska
ja pociesze... lubię słuchać cudzych żali czemu chłopak nie odezwał się w urodziny?

Gość wiolkawiolkawiolka
n wlasnie nie mam pojecia na temat stłuczki stwierdził że to pewnie moja wina , jest fajny i dobry jak jemu cos trzeba a mnie ma gdzies i własnie to do mnie dotarło ..

Gość rfdghgmnhjkm
zostaw go weź mnie , najlepszego

Gość Gorkaska
No ale w urodziny? to przesada. A długo z nim jesteś? to było jego auto? a mnie ktoś weźmie? tak z autopsji wynika, że czym się staram być lepsza tym on gorzej mnie traktuje, to że ja mam jakąś potrzebe jest nieważne.

Gość dziś na pomarańczowo
wszystkiego najlepszego :) nie martw się i nie smuć. zrób coś dla siebie i rzuć tego beznadziejnego chłopaka zanim zajdziesz z nim w ciążę i zmarnujesz sobie życie.

Gość rfdghgmnhjkm
jestem z nim pół roku , auto moje , myslałam że jest mądrzejszy bo starszy ale chyba jednak nie ...

Gość Gorkaska
a ze znajomymi czemu nie wyjdziesz? idz w jakieś miejsce, sama chociażby, nie koniecznie dzisiaj, bo pewnie nie masz ochoty, ale zrób coś na dniach tylko dla siebie czego dawno nie robiłaś, albo nigdy nie robiłaś

Gość ptasiek nastroszony
może wyglądasz na 30 lat i sie chlopak wystraszyl. i masz nadwage?zastanow sie czy warto doczekac dwojki z przodu? a teraz zima.....to najlatwiej

Gość wiolkawiolkajwiolka
samochód dostałam od rodziców na 18 a z nim jestem ponad rok

Gość wiolkawiolkajwiolka
wydaje mi sie że najgorsza nie jestem blodynka drobna , duzy biust a on taki sobie , niewiem napisac mu cos czy wogule sie nie odzywac do niego

Gość Gorkaska
opieprz. A potem zdaj relacje, bo mój ma ciekawy patent, jak mu mówie, że coś mi się nie podoba, albo robię coś nie tak jak on by chciał to się obraża.

Gość Pepi_
Moze chlopak szykuje Ci niespodzianke, albo jemu przytrafilo sie cos zlego ze nie mysli o takich blachych rzeczach. Dla przykladu mialem powazne problemy w domu o ktorych nikomu mowic nie chcialem i nie w glowie mi byla impreza urodzinowa przyjaciolki. Mimo wszystko zero zainteresowania bylo na moj problem i oczywiscie to ja bylem ten zly, ktory olewa przyjaciol... Abstrahujac od tego, my faceci mamy tez slaba pamiec do wszelkiego rodzaju wazny dat, wiec moze nie specjalnie Cie olal w tak wazny dzien. Nie sluchaj tylko glupot w stylu "kopnij go w dupe i odejdz", pogadaj z nim i wyjasnijcie sobie wszystko na spokojnie. Wiem ze to nie w stylu kobiet, ale jak jestes odwazna, tomozesz do niego zadzwonic i wprost powiedziec mu ze przykro Ci ze nawet Ci zyczen urodzinowych nie zlozyl. Jakbym zapomnial o urodzinach dziewczyny a dostal taki telefon/sms, to moralniaka i na glowie bym stanal zeby to odpokutowac ;p

Gość jak znam zycie to ma inna
a wy sie doszukujcie powodow :P

Gość wiolkawiolkajwiolka
zapytałąm co robi a on na to że filmik sobie oglada ...

Gość wiolkawiolkajwiolka
hmm czyli to chyba z nim koniec , nie zrozumiał , poprostu zapomniał buu....