Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_sobie

Jestem w ciazy a rodzina mnie wykancza

Polecane posty

Gość sama_sobie

Mam 22 lata, jestem rok po slubie. Jestem w 6 miesiacu ciazy w dodatku zagrozonej. W wyniku pewnych rzeczy musielismy zrezygnowac z wynajmu mieszkania, mieszkamy na zmiane pare dni u jego rodzicow w pare dni u mnie. Nie wiem co bedzie jak sie urodzi dziecko, gdzie sie podziejemy, na wlasny kat poki co nie mamy jak liczyc. Tesciowie sa super, zaproponowali abysmy mieszkali z nimi mimo ze maja 2 male pokoje. Moi rodzice tez nam to zaproponowali, i byloby ok ale teraz sie wszystko posypalo. Mieszka z nimi moja mlodsza siostra, musialabym sie z nia zamienic na pokoje, tylko ona sie nie zgadza bo chce miec wiecej miejsca. mysli tylko o sibie gowniara jedna a nie pomaga rodzicom w niczym tylko bezczelnie sie patrzy jak ja podlogi myje itp. A rodzice? ciagle mowia ze mam sie nie denerwowac a mam wrazenie ze nie obchodzi ich zupelnie moj stan. Ciagle martwia zie o siostre ze przeciez ona musi byc zadowolona ze nie moga jej zrobic na zlosc. nie reaguja nawet jak moj maz mowi im jak siostra mnie traktuje. przez to wszystko z M coraz czesciej sie klocimy. Nie wiem jak bedzie dalej, mam juz tego dosc. zaczynam zalowac tego calego slubu, dziecka bo nie radze sobie z ta chora sytuacja. Nikt mi nie chce pomoc tylko ciagle czegos ode mnie oczekuja. I to moi rodzice, ktorzy powinni mnie najbardziej wspierac. W najgorszym razie bedziemy mieszkac u tesciow ale wtedy to nie spojrze juz rodzicom w twarz, moj M zreszta tez bedzie unikal z nimi kontaktu. JEstem tym zalamana. Nie licze na komentarze w stylu co mam zrobic, chcialam po prostu sie wyzalic.

Gość igh3tigt5
To ty sobie machnęłaś bachora będąc biedaczką bez dachu nad głową więc o co masz pretensję do siostry? Egoistką jesteś ty bo sądzisz że jak giry rozłożyłaś i bękarta se pstryknęłaś to już się tobie wszystko należy. Jak poronisz - będzie przynajmniej spokój i może drugi raz się zastanowisz zanim się będziesz gzić bezmózgi pasożycie.

Po cholere braliscie slub i majstrowaliscue dziecko jesli nie macie gdzie mieszkac?

Gość zbyt mądra to ty nie jestes
bachora sobie zrobiliscie i teraz każdy ma wam iśc na reke, tak ???

Gość efrtbh5y5
dają ci dach nad głową to się ciesz a nie narzekaj dziewczyno! zastanów się jak iść na swoje jak jesteś taka wymagająca

Gość jakajakakajakaja
ludzie jak zwykle potrafia zwyzywac i skrytykowac... a tu widze jedno jedyne rozwiazanie,innych nie ma - wyprowadzic sie poszukajcie sobie czegokolwiek, jakiegos mieszkanka do wynajecia, czegos na co was stac

Gość efrtbh5y5
bo łatwo jest wymagać od innych a trudniej od siebie. Daltego wolą iść do rodziców i jeszcze marudzić. biedactwa

Gość głupiaaaaa jessstes
no bo najłatwiej jest zbrzuszyc i wyciagac do każdego ręce. bo jestem w ciązy to mi sie należy. i jeszcze wymagania nie wiadomo jakie... to ty im się zwalilas na głowe jeszcze z mężem i dzieckiem na małe zapewne mieszkanie, i co liczysz na to że będzie słodko jak w bajce ??

Gość a ja mam taką sytuację
styrali cię ostro autorko, ale wiele w tym prawdy co piszą

Gość aleee prooowo
PROWOKACJA kilka miesiecy temu dokladnie taki sam temat zalozyla jakas pomarancza, identycznie z ta siostra i pokojem booosze