Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka222222

chcialabym seksu z uleglym

Polecane posty

Gość Yedgjhf
Jesli nie sprobujesz z facetem, to nie zmienisz zdania Musisz odejsc od komputera, otworzyc sie na swiat, i przelamac w samej sobie :) Byc moze nie myslalabys ze facet to dodatkowe problemy, jakbys z kims spedzila milo wieczor, byc moze nawet caly dzien, chetnie sie bys z nim spotykala, nie odpuscilabys go nawet na krok, bo czulabys sie z nim dobrze :)

Gość biały koń księcia
Niedoświadczona ile masz lat?

Gość biały koń księcia
aha ok :) szkoda że taka młoda kobitka się marnuje ;)

Gość biały koń księcia
z forumowego doświadczenia wiem że takie kobitki jak Ty są z urody zjawiskowe ale i bardzo nieśmiałe , przez co trudne w związku :O

DO: olka222222 Powiem ci szczerze, że nie musisz się martwić o nic. Bądź sobą. Prawdziwy uległy cechuje sie tym, ze lubi być prowadzony. Mi sprawia przyjemność oddawać się kobiecie w pełni obojętnie czy ma ochotę sie właśnie zaspokoić, zrobić coś perwersyjnego, pogryźć i podrapać mnie, wypróbować na mnie swoja fantazje, czy zrobić mi " coś mocniejszego". DO: niedoświadczona w seksie Największa fantazja to być zmuszanym do właśnie takich najbardziej obscenicznych fantazji z granicy zdrowego rozsądku, zboczenia itd itp,

Gość MiKhaił
Myślę, że sprostałbym Pani oczekiwaniom :)