Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjijjijoj

Biala Masajka - ogladacie??

Polecane posty

Gość kjijjijoj

czy ta laska jest normalna?:O

Gość c rauai a
oglądaj dalej , wiesz że to jest autentyczna historia i panna teraz mieszka w Szwajcarii

oglądałam to już kiedyś i nie za bardzo podobał mi się. też uważam, że zachowała się głupio...

Gość kjijjijoj
ej, nie zdradzajcie zakonczenia

Gość c rauai a
będzie ja napierdalał i zrobi jej z życia piekło a ona urodzi córkę

Gość sama nie samaotna
to film n a faktach???? ksiazka wiem z e jest alr myslalm z e to nie na faktach,, pogielo ja na maksa.. a jak mu dupe wypiela i ja zerznal od tylca.. straszne

Gość c rauai a
autentyczna historia na końcu będzie zdjęcie tej oryginalnej dziewczyny

Gość vairas
oglądałam to już kiedyś ale dzisiaj chętnie obejrzę jeszcze raz. film ogólnie średni ale historia ciekawa, co najważniejsze - autentyczna.... Nie wiem co te babsko miało w głowie żeby z takimi dzikusami zamieszkać... teraz była akcja w murzyńskiej chacie, chyba każdy zna żart o tego typu pomieszczeniach :D

Gość c rauai a
co z ta murzynską chata ?

Gość Aneryka południowa
Ten film to jest jedno wielkie gówno naprawde. Nie chodzi mi o fabułe. raczej o aktorów i to jak zrobili caly scenariusz. Zniszczyli calkiem fajną ksiązke.

Gość KILLLMEE
Poleciała na jaja MASAJA.

Gość a powiem , a zdradzę , a co!
odejdzie z córką do swojego kraju bo zgodnie z masajskim zwyczajem w pewnym wieku będą chcieli obrzezać małą:D brrr! znaczy w wielkich bólach , ale wreszcie on pozwoli jej odejść.

Gość vairas
i pomyśleć że tacy grecy, persowie już tysiące lat temu potrafili stworzyć wspaniałe cywilizacje a takie czarnuchy do dziś żyją w szałasach i poza wypasem kóz ich nie interesuje ;/

Jesli to na faktach to podziwiam, ze sie na to zdecydowala. Ja bym nie mogla mieszkac w Afryce. Poza tym jaka on ma ciemną skóre. Te pióropusze i ich "ubrania" mnie powalają. Klimaty dzikiej Afryki nie sa dla mnie. Co ona w nim widziala?

Gość to co wiekszosc
Polek u murzynow ... duza pale ;)

Gość kokiokio
a powiem, na szczescie nie przeczytalam twojej wypowiedzi i nie zespulas mi filmu:D

Gość kalisperrrcsa
i pomyśleć że tacy grecy, persowie już tysiące lat temu potrafili stworzyć wspaniałe cywilizacje a takie czarnuchy do dziś żyją w szałasach i poza wypasem kóz ich nie interesuje ;/ i zatrzymali sie na starozytnej cywilizacji akurat w grecjii iranie bylam wiec wiem

Gość vairas
przecież temu czarnuchowi trzeba było wszystko tłumaczyć, to tak jakby związać się z 5cio latkiem... jak można z kimś takim stworzyć związek? podziwiam babke, tyle wyrzeczeń dla czarnej pałki.... bo co ona mogła widzieć w nim więcej?

Gość ueiol
pierdoleni rasiści :o

Gość kokiokio
vairas, ale ona sama byla jak pieciolatka, zobaczyla czarnego, nie wymienili ze sobia wiecej niz 10 zdan i juz sie zakochala robiac do niego maslane oczy. Sorry, ale laska byla glupia jak but

Gość fchbfhbfghfghfghbxfbhfxb
kalisperrrcsa-ale to bylo 1000 lat temu

Gość eokok
mysłicie, że on ja kochał, że pozwolił jej odejść?

Gość vairas
myślę że w jakiś tam swój sposób ją kochał, sprowadzając białą panienkę do wioski wystawiał się na ośmieszenie, pozwalał jej prowadzić własny biznes.... to ona tu zawiniła, wiedziała do jakiej kultury się pcha, nie przestrzegała reguł tam panujących (np. uśmiechała się do innych mężczyzn) i facetowi cierpliwość się skończyła....

Gość Karabijanka
ciekawa kobieta. owszem, zwariowala probujac zycia w masajskiej wiosce, ale chyba byla zafascynowana prostota i zupelnie innymi warunkami. duzo dla tych ludzi zrobila. NAzywa sie Corinne Hoffmann , mieszka w szwajcarii http://www.massai.ch/