Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h5h36y36y

Osiągnęłam szczyt wkurwienia...

Polecane posty

Gość kissmyass...
ja cię nie obrażam jeśli tak to zacytuj. Znajome mam na troche innym poziomie, moje znajome nie uśmiercają ludzi pochopnie i bez mrugnięcia okiem to było pytanie, nie stwierdzenie. każdy kto myśli logicznie domyśli się, że śmierć miała wpływ na tą sytuacj dlaczego ludzie traktują śmierć jako temat tabu? to świadczy tylko o ich ograniczeniu, bo przecież to oczywiste że każdy musi umrzeć i nie ma w tym nic dziwnego! siedź sobie ze swoimi znajomymi 'na poziomie', a ode mnie się odczep. żegnam.

Gość kissmyass...
widocznie Ty nie znasz znaczenia słowa 'obraza'. jak widać nie jesteś erudytką. kończę tę żałosną debatę, nie po to weszłam na ten temat. co za ludzie.

mandatowa pani- a Ty jestes normalna ?? dziewczyna zgadywała i co ciekawsze zgadła po czesci a Ty sie jej czepiasz bez sensu/ Masz lepsze towarzystwo, wysoki stołek zajmujesz- to co robisz na kefa i po co gadasz z byle kim ?? Kissmyass - nie tłumacz sie tej babie

Gość Kłoliberek
Mandatowa ja wiem, że do szkoły jutro iść nie trzeba ale może idź już spać bo tylko tematy rozwalasz

Gość nestea......
a twój mąż czemu nie zrobi z nimi porządku?

mam starsze dziecko, nie pije wymądrzałku juz z butelek.

mandatowa idiotko , wal sie pewnie nie umiesz tego sobie zorganizować - dwie lewe tylko umiesz w paincie pewnie tworzyć

Gość kissmyass...
bo mam swoje zdanie w tym temacie? 'współczuje autorko tematu. nie masz łatwo' rzeczywiście bardzo dużo dałaś od siebie w TYM TEMACIE. jeżeli czujesz się mądrzejsza to życzę Ci powodzenia, ciekawe jakbyś ripostowała widząc mnie na żywo, pewnie byś się zacięła. jak widzisz, nie tylko ja uważam że Cię poniosło, ostatnie słowo do Ciebie - patrz mój nick.

Gość Kłoliberek
Autorko ja cię podziwiam, że wzięłaś te wszystkie dzieci do siebie ale twoje zdrowie psychiczne też jest ważne, zbierzcie dzieciarnie i opierdolcie z góry na dół a jak się nie wezmą za siebie to wprowadźcie bezlitosne (dla dzieci) kary:)

mam prawie 30 lat i wypraszam sobie teksty że jestem dzieckiem. tutaj taki język jest powszechny - prosty żeby każdy zrozumiał

Gość mandatowa please
wiedz kiedy kończyć!!!!! daj ludziom pomóc dziewczynie

Gość katarina1155
Idźcie na ring, dajcie sobie po mordzie bo odchodzicie od tematu, idiotki

Gość katarina1155
szkoda na was czasu

co ty nie powiesz, a na czytanie idiotek nie było ci szkoda czasu? może za dużo czasu ci zajmuje myślenie co napisać?

16 latek to już prawie dorosła osoba, która wiele zrozumie. myślę, ze najpierw powinnaś porozmawiać z najstarszym, powiedz w prost, że chcesz im pomóc, obronić przed tułaczką po domach dziecka. poproś o pomoc przy robieniu grafiku. niech o czymś zdecyduje, poczuje się ważne. najważniejsze to uzmysłowić powagę syt. niech zrozumie, że albo współpraca, albo Ty odpadasz. jak najstarsze się ustosunkuje, to młodsze wcześniej czy później pójdą w jego ślady.