Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frutessa

Jak księża rozładowują napięcie seksalne? Serio pytam, to nienaturalne żeby

Polecane posty

Gość Frutessa

odciąć zdrowego faceta w wieku prokreacyjnym od seksu. To rodzi psychiczne choroby.

Gość ftnas
masturbują się pod prysznicem

Gość ech................
U mnie to z kucharką. Zakleszczył się :) A 2 gi to z 30 latką. I dziecko ma. Część to pedały. A część ręką.

Gość Staja sie pedofilami
🖐️

Gość fjkfhkvhkj
część jest tak psychopatyczna że usuwa jądra by nei grzeszyć

Gość accident0
Ja nie mogę uwierzyć jak człowiek który poświęca swoje życie dla Boga, po pewnym czasie zaczyna macać dzieci. Wydaję mi się że to nie jest skutek choroby psychicznej spowodowanej wstrzemięźliwością a takie łotry specjalnie idą na księży żeby sobie pomacać. Zboczeńcy, pedofile, pederaści. Nie wierze że człowiek który ze szczerego serca chce oddać się Bogu, zaczyna później robić takie rzeczy. Rozumiem masturbację, kochanki bo to są normalne popędy które i księża często nie potrafią przezwyciężyć ale żeby macać dzieci, kleryków. Wykorzystywać, kazać im się macać po jajkach? To jest dla Boga obrzydlistwem i nie wiem jak można tak nisko upaść i oddalić się od Boga.

Gość paloma negrita
nie wiem. ale tak z ciekawostek przyrodniczych to mnisi buddyjscy medytują nad swoim ciałem i wyobrażają sobie je jako zbiór różnych nieczystości, wiecie te wszystkie żyłki, tłuszcz, trawione jedzenie i im przechodzi ochota ;)

Gość gytdyt
obcują tylko z pismem

Gość jolalojalna
jest im bardzo ciężko ale modlą się usilnie o łaskę czystości. właśnie ta wstrzemięźliwośc jest najwieksza i najlepsza ofiara skladana Bogu

Normalnie, na stałych panienkach lub jednorazowych. No, może nie wszyscy. Ale to tacy sami ludzie jak my i grzechy też te same. Swego czasy miałam taką koleżankę-dwa lata z jednym księdzem się spotykała. Pamiętam że chyba Grzesiek miał na imię.

Gość rgehgthrhjj
ty jesteś nienormalna i kim ty jesteś żeby zarzucać takimi psychoanalizami ? kolejna pseudo-psycholozka buahaha 🖐️

księza maja bogatsze zycie erotyczne od zwyklych mezczyzn ktorzy maja zony a napewno maja wiecej partnerek

Gość dsawefry
Czemu w żadnym innym kościele nie ma tylu afer pedofilskich jak u Katolików ? Nawet w obrębie chrześcijaństwa o aferach pedofilskich słyszę tylko w kontekście KK, nigdy protestantyzmu. Wniosek nasuwa się sam......

Gość Dokladnie tak samo
jak kazdy facet co to ma kobiete za zone . Zona odbiera popęd, a daje łaskę .

Gość tylko Twoja na zawse
nie zadręczaj się i nie gardź sobą, choć Twoja zawiść wydaje się sie być w Twoiej sytuacji naturalna - ta dziewczyna tancząca w sukience to zesłanie ducha swietego rrrrrrrrrrrrrr i z nią sypiam

Gość Ksiądz Stanisław
wyczuwam tu lewacką nagonkę na kościół :classic_cool: tfu! 😠

Gość meet sue be she bi turbo
a kto mówi, ze oni sa odcięci od seksu. Oni ruchaja wiecej od was :classic_cool:

Gość kouuuu7uo
Tak k o l e j n a. nagonka na kościół na kafe po wczorajszych manifestacjach !!!!!!!!!!!.

Gość patyczek/
Do Kijeczek Jestes z okolic Lodzi? Ja też znałam ksiedza Grzeska który spotykał się z kobietą. Może chodzi o tego samego.