Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddd

musi być to COŚ

Polecane posty

Gość ddddddd

witam.. mam 24 lata Ostatnio nowo poznany przeze mnie facet (nie kocham go, ale byłaby na to szansa) powiedział mi ..: - Czemu jesteś sam, nikogo nie poznawałeś? - Poznawałem - To dlaczego nie byłeś z tymi kobietami? - Bo ich nie kochałem.. Musi być to coś , no. Drugi raz powiedział : -Jesteś wspaniała, cudowna, podobalaś mi się, ale musi być " to coś" Mam pytanie, sadzicie ,że miał na myśli to coś w kobiecie czy to coś między ludźmi? Dodam, że przez cały czas gdy się spotykaliśmy nie było między nami żadnej bliskości fizycznej, ale wynikało to z mojego zdystansowania a nie z braku chemii (oboje się sobie podobamy fizycznie) proszę o miłe, konstruktywne wypowiedzi

Gość wlasnie,gdzie pojechala?
to cos - czyli nie tylko atrakcyjosc fizyczna , ale jeszcze ten faktor X :-D Cos co moze miec czlowiek bardzo urodziwy i mniej urodziwy . Czasami ktos nie jest mega piekny czy przystojny , a ma to cos .

a moze w jego przypadku chodzilo o ,,milosc, pociag , zakochanie ,,? Tak tez moze byc ...

Gość ddddddd
"wlasnie, gdzie pojechała"- ciekawy nick, kto gdzie pojechał? hehe? Co do Twojej wypowiedzi: zakochanie nie przychodzi przeciez od razu.. ja sie w nim nie zakochalam, a jednak angazowalam się, zalezalo mi. Stawianie sprawy " albo zakochanie, albo nara" jest dziecinne

Gość ddddddd
ktos cos dopisze??

Gość ale ludzi musi cos do siebie c
ciagnac, nie bd sie spotkac w nieskonczonosc, bo milosc na rozkwitniecie potrzebuje czasu...na poczatku musi byc ten pociag, faascynacja czy inne takie

Gość ddddddd
no czuł pociąg, podobam mu się fizycznie, uważa mnie za atrakcyjną

Gość ddddddd
??

sorki , troche mnie nie bylo tutaj . Nie wiem czy przeczytasz. Facet moze z jakimis problemami . Moze szuka ksiezniczki z bajki i wybuchu milosci od pierwszego wejrzenia ? Nie wiadomo jak interpretowac jego slowa . Spotykal sie z nimi , ale nie kochal , bo nie bylo tego czegos = czyli nie chodzilo o fizycznosc w jego przypdaku( bo sie spotykal ), czyli to cos =milosc . Pozniej :,,Jesteś wspaniała, cudowna, podobalaś mi się, ale musi być " to coś"- czyli ,ze chyba czeka na wielka milosc od pierwszego wejrzenia. Dla niektorych to cos to zazwyczaj ten pociag, chemia , dla niego chyba milosc? Nie wiem ...

P.S nick z innego tematu ;-) A facet jakis dziwny , moze rozpamietuje ,,byla ,, i szuka tego czegosc, a moze czeka na milosc od pierwszego wejrzenia . A czasami milosc przychodzi pozniej .

Gość ddddddddddjjj
i to jest najbardziej sensowna odpowiedz. dziekuje:) i co teraz robic.. dac mu szanse? nie zakochał się, wiec chyba juz sie nie zakocha, taki odgrzewany kotlet według mnie, z łaski.

nie ma za co . A szanse zawsze warto dac. I wcale nie jest powiedziane ,ze sie nie zakocha . A moze sie zakochal , tylko sam jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy lub sie zakocha dopiero. Sprobowac warto !