Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia1988.

Mąż wyzwał mnie od ..

Polecane posty

Gość Nadia1988.

zimnej i wyrachowanej suki sama nie wiem dlaczego , a poszło o to że jest obsesyjnie zazdrosny , nie chcę z nim rozmawiać a on robi jeszcze większe awantury i mówi że przesadzam, i że to co powiedział jest prawdą bo ciągle pracuje

Gość Nadia1988.
Zakrecajac poznym wieczorem sloiki z marmolada , przypominam sobie o twardym zawieszeniu w naszym duzym fiacie i mysle czy nie wystartowac w jakims off roadzie.

Gość Nadia1988.
na szczescie jego koledzy sa mili i im i towarzysko i seksualnie odpowiadam i od zimnych suk mnie nie wyzywaja

Gość Nadia1988.
W weekendy wybieram sie z mezem do pobliskiej stadniny i wybieram najgorsza habete , po czym wsiadam i wyruszam na miasto przy zachodzie slonca odpalajac popularnegi i myslac , ze wystepuje w reklamie Marlboro.

Gość Nadia1988.
hej proszę was przestańcie się wygłupiać dla mnie to poważna sprawa jeśli was nie interesuje to nie piszcie po prostu

Gość paloma negrita
cóż, mąż ma problemy z samokontrolą i kulturą osobistą. to pierwsze da się leczyć na terapii, o to drugie możesz mieć pretensje do teściów. postaw sprawę jasno: albo idzie do psychologa, i nauczą go się hamować albo rozwód. Bo następnym razem oprócz słów mogą polecieć rękoczyny.

Gość Nadia1988.
nie nie jest, pasuje Ci odpowiedź ?

Gość Nadia1988.
sama nie wiem za co się tak zdenerwował , nawet jeśli dużo pracuje to taką mam pracę on sam pracuje a do mnie ma pretensje

Gość Nadia1988.
Bedac w domu sama kupuje pileczki pingpongowe i pisze na nich numerki po czym wrzucam do bebna pralki , wkladam cylinder i udaje ze prowadze studio lotto jako Ryszard Rembiszewski.

Gość brudna szparka
ale z tymi sloikami i zawieszeniem kanciaka ktos pojechał ....ja poprosze o wiecej mistrzu

Gość Nadia1988.
mnie to naprawdę nie bawi proszę o jakieś normalne odpowiedzi

Gość Nadia1988.
Latem wyruszam na pobliski staw , biore kajak od dziadka i wbijam mop z piracka bandera , tonac ubieram na siebie gume z catapilera i czekam na swego Jacka

Gość Nadia1988.
Wracajac trawiasta droga z workiem ziemniakow na plecach niose butelke z whisky zalana bimbrem z ziemniakow po czym upadam upojona udajac , ze ogladam co w trawie piszczy

Gość brudna szparka
cos wiecej poprosimy, narazie sloik i offroad wygrywa