Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on wie ze sie da

o milosc trzeba walczyc

Polecane posty

Gość a w jaki sposób
niech żyją upały to był zajebisty romans :) polecam

Gość oświeciło mnie.,
autor jako pierwsze wymienił finanse, czyli chce się najpierw ustawić, rozwiązać swoje jakieś problemy a dopiero zabrać się za związek. Oj coś ci nie spieszno do niej!!

Gość e tam...,
on chce kupić miłość:(

Gość oświeciło mnie.,
kupić? nie, raczej dać jej wygodne życie bo ją kocha :) ciekawe jaka ona jest, czy jest tego warta?

Gość e tam...,
ciekawe czy można ją kupić? wygodne życie = szczęście?

Gość on wie ze sie da
lista byla przypadkowa numery nie byly wazne istotne jest ze jak choc jeden z punktow nie jest spelniony to czlowiek nie moze byc szczesliwy bo szczescie to ani nie sama milosc ani nie same pieniadze ani nie sam spokoj ducha a to wszystko razem i nie chce nikogo przekupywac bo to nie o to chodzi przeciez nie walczylbym o kogos komu zalezy tylko na pieniadzach i kogo moznaby bylo nimi przekupic one maja dac mozliwosc wygodnego i milego zycia pozwalac doswiadczac i cieszyc sie swiatem a nie byc sensem po prostu chce by lepszy duzo lepszy i to dla mnie bedzie dobrze a przeceiz jak ja bede lepszy to i ona mnie moze mnie jakos doceni i da szanse prawda?

Gość rozumiem Twoje racje
i pięknie to opisałeś. Powiedz dlaczego musisz walczyć, dlaczego ona teraz Ciebie nie chce a jak się zmienisz to prawdopodobnie tak? będzie chciała?

Gość on wie ze sie da
wiesz to tez nie calkiem chodzi o nia ale tez i o mnie bo to tak jakby chciec wejsc gdzies wysoko na budynek i zapytac czy przez okno wpusci nas ta osoba do mieszkania jesli bedziemy wchodzic po drabinie i ta osoba nas zrzuci nie wpusci do srodka to moze stac nam sie krzywda ale jesli zbudujemy schody do tego okna to nawet jak nas zepchnie to gdzies sie na tych schodach zatrzymamy wstaniemy zejdziemy z nich i pojdzeiemy dalej wierze ze jest cien szansy poki co bylaby na nie ale jesli stane sie odpowiednio lepszy to kto wie jestemy ludzmi i wiemy ze pewnych rzeczy nie zmienimy ale to co mozemy zmienic daje nam szanse i jesli ktos ma zdefeormowana twarz i 160 wzrsotu to jesli bedzie odpowiednio wysoko w zyciu i mowie tu jako caloksztalt to i on ma szanse na piekna milosc i szczescie

Gość ciekawe czy ona chociaz wie
o twoich zamiarach, cos czuje ze to milosc platoniczna i ona nawet nie wie, ze sie tobie podoba.

Gość podstawowe pytanie
kochasz ją ?

Gość nie wiem czy to nie jest bez
sensu. Poki co ona by ciebie nie chciała - napisałeś. Dlaczego? Jesteś za malutki dla niej w sensie finansów, pozycji zawodowej itd. Jesli Ciebie tylko z tego powodu nie akceptuje a wszystko inne jest u ciebie wporządku, to nie wiem czy jest dobrze się w to pakować. Taka kobieta może lecieć wyłącznie na kase skoro teraz cie nie chce a jak już osiągniesz jakiś tam sukces to będziesz się wtedy nadawał dla niej. Zastanów się nad tym. Moim zdaniem popracować można nad swoim charakterem by się bardzie przypodobać drugiej osobie. Wybadać jakich ona typów lubi i próbować się takim stać, oczywiście zachowując siebie. Cóż to byłby za związek gdybyś musiał udawać kogoś kim nie jesteś?!

Gość on wie ze sie da
to nie tak ze chodzi o pieniadze i mnie na pewno odrzucila juz dzisiaj chodzi o to ze ja od zycia chce czego wiecej i musze wiecej dac z siebie no bo czy nie warto dac szansy w miare ulozonemu finasowo czlowiekowi z bardzo ciekawymi perspektywami na przyslosc , intelignetnemu, silnemu, kochajacemu szansy? ja mysle ze warto a nawet jak nie da to ja bede juz na tyle daleko ze nie zaboli mnie to za bardzo i bede mogl ruszyc dalej a brakow we mnie jest duzo wiecej ale wierze ze mozna to zaslonic zaletami bo kazdy czlowiek je ma i kazdy czlowiek praca nad soba jest w stanie stac sie lepszym ona jest mloda i ja jestem jeszcze w miare mlody takze wierze ze przez najbliszy czas mysle ze do konca tego roku bede mial szczescie i nie spotka ona na swej drodze nikogo innego a jak spotka i bedzie jej z nim dobrze to tez sie bede cieszyl bo to przeciez nie chodzi o to ze ja chce miec na wlasnosc kogos bo to nie byla by milosc a jakis rodzaj pozadania ona ma co robic w swoim zyciu jest dosc zajeta uczy sie zreszta ja tez i mi tej edukacji zostalo jeszcze bardzo duzo ale jak sie chce to mozna edukujac sie dobrze zarabiac i postarac sie spelnic najlepiej jak tylko sie moze poprawny moim zdaniem wyznacznik meskosci czyli inteligencje sile i zaradnosc a w sklad tych 3 cech wchodzi mnostwo innych

Gość a tam gdzie się uczysz
to nie wspominali nic o interpunkcji. Źle się czyta taki potok słów bez przecinków i kropek.

Gość on wie ze sie da
celowo tak pisze i celowo popelniam bledy ale nie bede tego wyjasnial i tam gdize sie edukuje to nic mi nie mowia o interpunkcjach bo to nie ta branza :)

Gość dlaczego go zniechęcacie?
jesteś ciekawym człowiekiem:) tylko zastanawia mnie dlaczego napisałeś,że będziesz o nią walczyć, skoro jeszcze nic się miedzy Wami nie zaczęło. Jak mniemam to ktoś, kto tylko wpadł Ci w oko i nawet się nie znacie, nawet nie wiesz czy do siebie pasujecie. Ale może się mylę.

Gość a dlaczego chcesz
czekać do końca roku

Gość zachowaj się jak
facet zpros na kawe albo do kina nie czekaj bo się spożnisz tak jak ja :(

Gość prosta dziewucha
czy to znowu historia typu muszę być kimś by na nią zasłużyć? błazenada...życie Ci ucieknie.

Gość on wie ze sie da
czasami sie czuje ze ten ktos to wlasnie ta osoba na ktora sie czekalo dlugo czekalo i kiedy sie pojawia to to paralizuje bo okazuje sie ze jeszcze nie pora ze nie jestesmy gotowi i wstepnie juz zepsulem wszystko teraz musze to naprawic a do tego musze byc tak dobry jak tylko moze byc dobre moje cialo umysl i charakter do konca roku bede o wiele ale to o wiele lepszym czlowiekiem i to pod kazdym wzledem dlatego dopiero wtedy bedzie taka mozliwosc i to co teraz bede robil przez te miesiace mozna juz uznac za walke o nia tylko w sposb posredni jesli sie spoznie to znaczy to ze tak mialo byc ale ja bede kims innym lepszym i to tez na dobre mi wyjdzie to jedyna droga

Gość on wie ze sie da
pisywalem tu wczesniej ale w innych tematach i nigdy pod stalem nickiem

Gość a Ty jej się
podobasz co ona mysli o Tobie ?

Gość przecież
nie ściemniaj to ty tchórzu :D

Gość on wie ze sie da
tamten czlowiek pisze ze jest zly i ze nie moze sie podobac a ja ani nie jeste zly ani wcale zle nie wygladam budzielm zianteresowanie plci przeciwnej juz niejednokrotnie ja chce najpierw sie w zyciu ustawic a pozniej zabierac za zwiazek i o tym mowie

Gość ale Ty
Ty ją znasz ? rozmawiacie czy tylko do niej z daleka wzdychasz ?

Gość on wie ze sie da
a teraz nie moge nic zrobic bo mowiac cos pewnej osobie pociagnelo to bardzo duzo zlego na moj temat i mam kompletnie zepsuta opinie w jej srodowisku

Gość on wie ze sie da
rozmawialismy ale nigdy osobiscie w bedac w grupie ludzi pare razy to znaczy ja i ona bylismy w tej grupie i sie rozmwialo ale jak juz napisalem musze poprawic swoja reputacje w jej srodowisku i ustawic sie w zyciu

Gość ale Ty
no to napisz/zadzwon i wyjasnij ta sytuacje

Gość ale Ty
a dawala Ci do zrozumienia że jej się podobasz ?