Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jumanji

polećcie mi jakiś superdobry film

Polecane posty

transporter wszystkie części a i dzisiaj byłam na "podróż na tajemniczą wyspę" fajny

Gość fgbhntgjhmnghmgdmmtgjktyjmnghn
większość filmów to strata czasu nie wiem jak można taki chłam produkować lepiej poczytać dobrą książkę :) pozdrrr.

Gość KCN
Miasto Grzechu......niesamowicie zrobiony

Gość KCN
Magnolia

Gość KCN
tfu, tfu , tfu....na psa urok, nie Sin City (miasto Grzechu) tylko Miasto Gniewu (Crash)...film obok Magnoli ktory nie pozwala na drugi dzien myslec racjonalnie

Gość drenażysta
Serial "Jan Serce" - jakim nie być. :)

Gość fgbhntgjhmnghmgdmmtgjktyjmnghn
nie przepadam specjalnie za Sandrą Bullock ale widzę na temat filmu same pozytywne komentarze :) być może się skuszę :)

Gość silny42
16 przecznic,dom nad jeziorem

Tu jest coś ciekawego. :-) Jeśli zadacie sobie trudu i obejrzycie ten materiał jest około 14 odcinków poznacie co nas czeka i prawdę kim był i czego nauczał Jezus. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=UaCPsmrgGsw To jest początek http://www.youtube.com/watch?v=FF6CGXApJcE&feature=related Następna część http://www.youtube.com/watch?v=drFmOQspvDc Resztę sobie znajdziecie ;-) Prawda jest pełna szczęścia i miłości.

Zalezy co kto uwaza za dobry film... Obejrzalam niedawno dwa bardzo interesujace filmy rosyjskie - "Podroz ze zwierzetami domowymi" i "Syberia. Monamour". Kino dla myslacych. Art-house'owy "Kon turynski" (A torinoi ló) - dla koneserow. Slynne dlugie ujecia, charakterystyczne dla Bli Tarr'a. Zywy obraz albo film w obrazie (czy tez odwrotnie) - "Mlyn i krzyz" Lecha Majewskiego Z czystej rozrywki: serial "American Horror Story", "Grimm", "Sherlock" i "Alcatraz" (naiwne ale fajne ogladadlo, czas leci z zainteresowaniem, myslec zbytnio nie trzeba) Lubie filmy trudniejsze ale dobra komercja nie pogardze. Wszystko zalezy od nastroju. Raz mam ochote na horror, innym razem na europejski, ciezki dramat ("Tyrannosaur" lub starsze "Nil by Mouth" czy tez "The War Zone") albo... kreskowke. Komedii nie lubie, wole kabaret. A stary Wars to przeciez klasyka, pierwszy raz ogladalam w kinie w bodajze 78 czy 79 roku - alez to bylo przezycie! Takie efekty! Tego sie nie zapomina. Do dzis mam ogromny sentyment. Film kultowy, ktory zmienil historie kina. I jesli jestesmy przy kinie kultowym to nie mozna pominac "The Thing" Carpentera z 82 roku, niedawno wyszedl prequel tez bardzo przyzwoicie nakrecony.

Gość egfeggeggegr
Skazani na Shawshank - dla mnie arcydzieło Gladiator Incepcja Gran Torino Zielona Mila Forrest Gump Cast Away Władca Pierścieni Piękny Umysł - również świetne Szeregowiec Ryan Buntownik z Wyboru Wyspa Tajemnic Wszystko za życie Piraci z Karaibów Człowiek w Ogniu Helikopter w ogniu każdy z wymienionych filmów przeze mnie jest CONAJMNIEJ dobry

Gość rdgbnftdjnghn
oj Skazani... też dla mnie rewelacyjny film !!!

Gość TYLKO I WYŁĄCZNIE
,,TROJA'' Z BRADEM PITTEM

Gość ktos wspomnial o Rosji
to moze "obywatel X

Gość Czuciowiec
Miasto Boga

Gość Czuciowiec
Człowiek z Ziemi

Gość Pan Psycholog
K-pax -tytuł filmu

Gość Pan Przeczucie
Efekt motyla

Gość Pan S-F
Ucieczka w kosmos -pocisnij wszystkie odcinki

Gość One dayy
one day

Gość zenek32453245
s-f : Godzilla animacja : Akiral horror : Ring dramat: Rudobrody ;) przygodowy : Ukryta forteca komedia : Avalon :D ...