Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja kochana Mysiunia:(

Pisałam tu rano - Moja Myszka umiera..jestem załamana

Polecane posty

Gość (..)
Ale ściemniasz :D a jest chociaż co zakrywać? :P

hehe te klimaty gdzie facet se twarzoczaszke rozwalił?:D nie, los ludzi mi jest obojętny... z grubsza...jak są idiotami to powinni sie zabić i nie mieć udzielonej pomocy... tylko zwierząt mi żal :(

Gość KUJYHGTFRD
KOLEZANKA JAK WIDZIALA,ZE CHOMIK LEDWO ZYWY TO...WLOZYLA GO DO ZAMRAZARKI:((POGRYZLY GO INNE CHOMIKI I BARDZO SIE MECZYL:()USNAL BIEDAK Z ZIMNA:( ONA NAPRAWDE BARDZO GO KOCHALA:( SMUTNE TO:(

mi tez bardziej zwierzat. ten filmik mnie rozsmieszyl tylko. a jak ogladalam filmy organizacji PETA to tygodniami plakalam, nie moglam spac

ja wolę nie wiedzieć nawet co ludzie wyprawiają ze zwierzętami, ale przecież skoro istnieją takie filmiki to ten kto nagrywał i nie zareagował jest takim samym chujem bez serca jak oprawcy ;( KUJYHGTFRD - biedny Chomiś :( 😭 aż mi sie płakać teraz chce..też mialam kiedys takiego małego szarego...kochany byl, niestety chlopak mi zabrał

Czkwawka to otoczenie jest gnojem. ten co nagrywal byl "tajniakiem", przeciez jak np. nagrywal w labolatorium po kryjomu to trudno zeby komus morde obil bo by poszedl siedziec i przepadloby nagranie. choc ludzie widza a i tak maja w pompie.

no masz racje, ale to muszą brać ludzi o naprawdę mocnych nerwach... a moja Mysia własnie śpi z 2 innymi i wyglada tak samo jak one ;) moze jednak bedzie żyła...

i dzieki Noxa, że tu byłaś :) jestes chyba jedna z nielicznych z kafe dla których los zwierząt jest ważniejszy niz jakies pierdoły typu 'chlopk mial zadzwonic 5 minut temu a nie zadzwonił' :D albo dzieci, mezowie itp. :o

Gość 908855tyk
nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d ynudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y nudy nudy n u d y n u d y

Gość KUJYHGTFRD
CO ILE DNI ZMIENIASZ TROCINY?(BO ONE PO TROCINACH CHODZA,TAK?) PYTAM BO DURNOWATA DALAM SIE NAMOWIC DZIECKU NA CHOMIKA I GDZIE POSTAWIE KLATKE TAM MI SMIERDZI:o WYMIENIAM CO 2 DNI...ALE WALI PO 10 MINUTACH!! W SUMIE FAJNY JEST....POLUBILAM TYPA,ALE TEN SMROD:o

"polubiłam typa" :D :D hehe nie moje mysie śpią w sianku, chomik spał w trocinach ale go to chyba uczulało, siano jest dobre, pachnące, zmieniam co tydzień, nie czuć żadnych brzydkich zapachów, to bardzo czyste zwierzątka, tylko trzeba im umożliwić dbanie o higiene

Gość KUJYHGTFRD
O!TO MILO,ZE WRACA DO SIEBIE;)

Gość KUJYHGTFRD
tylko trzeba im umożliwić dbanie o higiene ----SUGERUJESZ,ZE "SWOJEMU"SMIERDZIELOWI ZAMYKAM DZRWI OD TOALETY?:) UMOZLIWIAM MU,UMOZLIWIAM JAK MOGE... COZ...NIKT NIE JEST DOSKONALY:( ZASTANAWIAM SIE TYLKO CZY TAKIE CHOMIKI KUMAJA ,ZE JA TO JA...ROZROZNIAJA GLOS...OGOLNIE:CZY ICH ILORAZ INTELIGENCJI WYNOSI CHOCIAZ 1....? CZY PO PROSTU ZYJA SWOIM ZYCIEM I NIE POWINNAM SIE WYSILAC GADANIEM DO NIEGO..? SORY ZA DUZE LITERY,AWARIA:(

Gość kkakakakakop
kurde, a wiecie moze o co chodzi mojemu chomikowi jak stawia ogonek i prezy zadek:)?

Gość kkakakakakop
babka z hodowli twierdzila, ze samiec, ale to chyba ruja, wiec chyba baba:) i jeszcze smrodek jakis puszcza:P

no jak preży zadek to mi sie tak skojarzyło,że samiczka :D pewnie podniecona albo coś :) w sumie teraz myślę,że jak moja Mysia nawet umrze to i tak miała dobre życie, i niczego złego od ludzi nie zaznała...

Gość Witek00956
człowiek umiera a zwierze zdycha matoły jedne

Gość KUJYHGTFRD
wcale,ze nie...czlowiek umiera i zwierze umiera...a ty zdychasz:P