Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeeee ...........,,

NIE ZROBIE WIECEJ LODA+TO OCHYDNE KTO ZE MNA

Polecane posty

Gość a n o n i m o w o x y z
Innej nie miałem........... I inna nie robiła.. Palcóweczkę to normalnie raczej. Najcześciej mi się zdarza jak ona stoi więc2 palce wskasujący i fack w takie c i o ściankę blizej brzucha. A jak na łuźku to palec ten od fucka i ten następny.no a środek dłoni po stronie łechtaczki.. Jakoś tak mi wygodnie i tak zawsze robie nie wiem czy źle czy dobrze

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja
to sie dobraliscie ja bym chciala takiego faceta a moj maz taka kobiete jak ta twoja no coz musisz z nia szczerze pogadac bo to naprawde ciezko stwierdzic moze miec orgazm jezeli tak na nia dzialasz ale czemu sie wscieka todziwne moze odczowac bol po orgazmie czy cos ile jestescie razem

no jak dla mnie dobrze a ile macie lat

jak ma 30 lat to moze miec taki orgazm zna swoje cialo i wie czego chce moja rada pogadaj z nia szczerze i sprawa sie wzjasni dobranoc ł0

A i całowanie ... Bardzo podnieca mnie ślina.. Mogła by mi nawet napluć :) A ona nie i języczka tez nie. Rzuca się do całowania i to jest fajne w takim tunelu czy czym tam :) Przyciskać jej głowę albo ona mi... No ale ten brak Może faktycznie w życiu nie można być tylko z jedną jakbym spróbował z inną to bym wiedział :) No ale niby dobrze nam

przez ciebie nabrałem ochoty :) Jak ją dopadne to chyba zgwałce :( no i raz to zrobiłem tzn..... sam nie wiem. potem mówiła że bardzo tego chciała. Po prostu przycisnołem ją do ściany znienacka. Na powitanie. Ech no nic miłej nocy

No bo ja to troche powalony jestem na tym względzie... Chciałby żeby miała wieczny orgazm :) Żeby piszczła całą noc. Żeby miałą z 3 orgazmy. Zeby chodzić wręcz nie mogła. No i żeby się tuliła całą noc jak okres i brzuszek dała pomasować a tu nierusz........ No ale nie można mieć wszystkiego w życiu.

ja tez nielubie robic loda :D no fakt czasem koles jest hmm..malo zadbany i to jest ochydne! ale nawet jak koles jest zadbany to wiesz..przyjemnosc moze byc ale...ja jakos odpadam . robie bo musze..

Podniosę bo dziś takie dylematy macie a moze mi jakaś kobieta coś doradzi