Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania o poranku :)

Większe piersi !!!

Polecane posty

Gość ania o poranku :)

Zajęło mi to prawie trzy tygodnie. Dwa razy dziennie masaż piersi , dodatkowo laktator 2-3 razy dziennie i z 75 B mam 75C i to DUŻE C. Dziewczyny super sposób na powiększenie biustu. Mój mąż jest po prosu zachwycony . Oczywiście jest minus codziennie 2-3 razy laktatorem trzeba ściągać pokarm Na operację nie stać mnie i chyba bym się bała. Dzisiaj lewo zmieściłam się w sukienkę ( u góry oczywiście) . Osobiście polecam. Urodziłam i wykarmiłam dwójkę dzieci . Dobrze pamiętałam że w czasie karmienia miałam duże piersi . Po latach biust lekko obwisł mimo ćwiczeń , stracił jędrność i wizualnie zmniejszył się Postanowiłam wykorzystać naturę do poprawy natury :). Nigdzie nie doczytałam o jakichkolwiek skutkach ubocznych. Dodam jeszcze że organizm do produkcji mleka zużywa dodatkowe kalorie i teoretycznie będę chudnąc choć na razie tego nie zauważyłam. Polecam i pozdrawiam . ANKA Ps. Temat napisałam dla kilku dziewczyn a może i podszywaczy z problemem małego biustu. Dziewczyny to naprawdę działa.

Gość bunybuny
i to działa ???

Gość ja zakochuję się w
ale co z prolaktyną, przecież długotrwałe jej utrzymywanie się w organizmie nie jest wskazane np. obniża nastrój

Gość Jajacek***
I ile teraz mleka dziennie dajesz?

Gość skąd niby miałaś ten pokarm?
chyba, że niedawno urodziłaś, bo z tego co wiem to mozna przywrócić laktację tylko przez jakiś czas po ustaniu karmienia piersią

Gość szatan!!!
watą sobie uzupełnij ,a twoje braki my wysamy lub cie nadmuchamy na dyskotece.

Gość kur****o master
od tyłu bedziesz brana to twoje piersi bedą zwisać i też sie powiekszają,i Aniu -hlapu hlapu skaczą cycki do pułapu.

Gość .....bez....łez......
A mnie to żenuje. Zrobiłaś z siebie mleczarę, żeby zachwycic meża. Albo naprawdę masz wielkie kompleksy :)