Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omgbro

Czy nie za wcześnie na takie pieszczoty? Jesteśmy ze sobą prawie miesiąc.

Polecane posty

Gość omgbro

Wczoraj, gdy u niego byłam, zaczął całować mnie po brzuchu i po wzgórku łonowym, myślałam, że zrobi to, czego wolałabym jeszcze uniknąć, ale nie zrobił . Jęczałam z podniecenia, a to go jeszcze bardziej nastrajało. Po skończeniu pieszczot oznajmił, że boli go język, a następnym razem będzie go bolał jeszcze bardziej ( czy coś w tym stylu). Potem jego esemsy, jednogłośnie mówiły, że chce zrobić mi minetkę. Trochę się obawiam, ponieważ jesteśmy ze sobą zaledwie miesiąc i nie wiem, czy to przystoi ;P

Gość dfghfghsdfghsdfgh
dziala jak bez problemu i szybko ja nie wiem w ogole po o kobiety tak sie spiesza z wychodzeniem za maz czy uwazaja ze bycie sluzaca dziwka i kucharka za darmo i do tego sprzataczka to taki zaszczyt a moze by sie przydalo najpierw jakies marzenia zrealizowac no penis nie ucieknie moze tam tego tam tamtego zobaczyc czy jakis sie talent ma poza wyszczepieniem z macicy nowego czlowoeczka -jak chlopczyk to pan wlasca jak dziewczynka to niwolniczka ot wychowuje sie tych tam http://www.youtube.com/watch?v=aagkM3bvSXk

Gość kiollppppp
Jezus był blondynem??? i pewnie palił fajkę

Gość kiollppppp
zależy po ile macie lat ,bo jak 25-30 to już wypada i po tygodniu

Gość Drogi Michale
Jakie znowu dziecko? 22 wiosny :P

To tym bardziej dziwne. Teraz 18-latki po kilku dniach znajomości udostępniają swoje pochwy, a ty stara dupa jesteś taka do tyłu.

Gość Drogi Michale
A Ty jesteś troszke do tyłu z kulturą ;)