plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 Proszę niech mi ktoś pomoże! Ostatnio zauważyłam, że moja lewa pierś stała się dziwnie twarda od środka i trochę mnie boli w prawej zaczyna robić się to samo. Boję się że to objaw ciąży... Kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia tylko w trakcie okresu, potem już uważaliśmy więc nie wiem co się dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlk Napisano Luty 19, 2012 do lekarza idź. byłam 2 razy w ciązy i nie miałam czegoś takiego nigdy. To nie jest normalny objaw ciążowy. Może to hormony albo coś z gruczołami mlekowymi. Sprawdź to koniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apocot Napisano Luty 19, 2012 Zrobiłaś test? W czasie miesiączki można spokojnie zajść w ciążę - np. przy krótkich cyklach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosiasylwia Napisano Luty 19, 2012 Może to być spowodowane zbliżajacym się okresem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 moje cykle trwają ok 31 dni więc krótkie nie są , okres ostatni miałam 3 lutego więc do następnego trochę czasu jest... tak się zastanawiam czy w wieku 20 lat możliwe że moje piersi się jeszcze zmieniają tak po prostu przez hormony? bo w dotyku przypominają mi moje piersi z przed paru lat gdy zaczynałam dojrzewanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlk Napisano Luty 19, 2012 pomóc ci może lekarz a nie forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 chciałam tylko zasięgnąć porady czy to sprawa którą trzeba się mocno przejmować, nie będę przecież chodzić do lekarza z każdą najmniejszą błahostką. a może ktoś miał podobnie...warto zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlk Napisano Luty 19, 2012 akurat to co opisujesz nie wydaje się być błahostką. próbowałam szukać informacji na ten temat ale nic nie znalazłam oprócz stron które sugerują żeby tego nie bagatelizować. Ale zrobisz jak uważasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 ok, ale stawiasz bardziej na ciążę czy raczej coś innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlk Napisano Luty 19, 2012 raczej na coś innego. nie słyszałam o czymś takim jako objawie ciązy kiedy masz mieć kolejny okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psik psik Napisano Luty 19, 2012 Przy takich objawach to powinnas się modlic zeby to była "tylko" ciąża! Dziewczyno nie biosz się choroby. Do lekarza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 około 3-4 marzec. Możliwe że piersi mi jeszcze rosną ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 bo jak już właśnie wspominałam w dotyku są takie same jak parę lat temu gdy jeszcze rosły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psik psik Napisano Luty 19, 2012 Nie juz ci nie rosną!W tej fazie cyklu takie objawy nie są normalne. kiedy ostatnio robiłaś usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 nie robiłam wcale, raczej unikam lekarzy gdy nie jest to konieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlk Napisano Luty 19, 2012 piersi jeśli juz urosną w czasie dojrzewania to potem już się nie rozwijają. Co najwyżej zwiększa się ilość tkanki tłuszczowej a nie gruczołowej. Do okresu masz jeszcze 2tyg. więc o ile się nie opóźni to wynika na to że masz płodne teraz. ciąża więc to nie jest. Sprawdź to koniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plotka101 0 Napisano Luty 19, 2012 napędziłyście mi stracha, poczekam jeszcze parę dni jak nic się nie zmieni albo zmieni na gorsze to chyba rzeczywiście trzeba się spotkać z jakimś lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach