Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plotka101

pomocy!

Polecane posty

Proszę niech mi ktoś pomoże! Ostatnio zauważyłam, że moja lewa pierś stała się dziwnie twarda od środka i trochę mnie boli w prawej zaczyna robić się to samo. Boję się że to objaw ciąży... Kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia tylko w trakcie okresu, potem już uważaliśmy więc nie wiem co się dzieje...

Gość mlk
do lekarza idź. byłam 2 razy w ciązy i nie miałam czegoś takiego nigdy. To nie jest normalny objaw ciążowy. Może to hormony albo coś z gruczołami mlekowymi. Sprawdź to koniecznie.

Gość apocot
Zrobiłaś test? W czasie miesiączki można spokojnie zajść w ciążę - np. przy krótkich cyklach.

Gość tosiasylwia
Może to być spowodowane zbliżajacym się okresem :)

moje cykle trwają ok 31 dni więc krótkie nie są , okres ostatni miałam 3 lutego więc do następnego trochę czasu jest... tak się zastanawiam czy w wieku 20 lat możliwe że moje piersi się jeszcze zmieniają tak po prostu przez hormony? bo w dotyku przypominają mi moje piersi z przed paru lat gdy zaczynałam dojrzewanie...

Gość mlk
pomóc ci może lekarz a nie forum.

chciałam tylko zasięgnąć porady czy to sprawa którą trzeba się mocno przejmować, nie będę przecież chodzić do lekarza z każdą najmniejszą błahostką. a może ktoś miał podobnie...warto zapytać

Gość mlk
akurat to co opisujesz nie wydaje się być błahostką. próbowałam szukać informacji na ten temat ale nic nie znalazłam oprócz stron które sugerują żeby tego nie bagatelizować. Ale zrobisz jak uważasz.

Gość mlk
raczej na coś innego. nie słyszałam o czymś takim jako objawie ciązy kiedy masz mieć kolejny okres?

Gość psik psik
Przy takich objawach to powinnas się modlic zeby to była "tylko" ciąża! Dziewczyno nie biosz się choroby. Do lekarza!!!

bo jak już właśnie wspominałam w dotyku są takie same jak parę lat temu gdy jeszcze rosły

Gość psik psik
Nie juz ci nie rosną!W tej fazie cyklu takie objawy nie są normalne. kiedy ostatnio robiłaś usg?

Gość mlk
piersi jeśli juz urosną w czasie dojrzewania to potem już się nie rozwijają. Co najwyżej zwiększa się ilość tkanki tłuszczowej a nie gruczołowej. Do okresu masz jeszcze 2tyg. więc o ile się nie opóźni to wynika na to że masz płodne teraz. ciąża więc to nie jest. Sprawdź to koniecznie.

napędziłyście mi stracha, poczekam jeszcze parę dni jak nic się nie zmieni albo zmieni na gorsze to chyba rzeczywiście trzeba się spotkać z jakimś lekarzem