Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uległa26

popełniłam grzech cięzki - nie wytrzymałam w postanowieniu pokuty

Polecane posty

Gość uległa26

ja mieszkam z moim facetem i za rok planujemy ślub. W grudniu poszliśmy do spowiedzi i dostaliśmy opieprz za wspólżycie przedślubne ale rozgrzeszene dał. Dziś mija dwa miesiące i niestety wczoraj współżyliśmy. Wytrzymaliśmy w postanowieniu dwa miesiące i niestety nie udało się :( Co teraz? Iść do spowiedzi dopiero za rok przed samym slubem? Bo ksiądz powiedział że jak teraz złamię pokutę to będę musiała się od mojego faceta wyprowadzić z domu. A przecież tego nie zrobię. Poza tym ...ja tez muszę" sprawdzić" czy aby napewo dobrze robię wychodząc za niego bo mój facet stroni ogólnie od seksu ze mną. Tylko wczoraj jakoś tak wyszło. Mam teraz kaca morlanego za to że nie wytrzymałam w postanowieniu mimo szczerych chęci :(

Gość .....bez....łez......
Wrzuc na luz :D księża gorsze rzeczy mają na sumieniu. Ja bym to kompletnie olała :D

Gość zdegenerowanaMaupa
Szkoda mi Was i Wszego ciągłego życia w poczuciu winy. Ja regularnie pokazuję cycki przez Skype pewnemu księdzu... a raz na tydzień spotykam się z nim i mamy dziki sex on daje mi kase... pewnie te sama którą zostawiacie u niego przy różnych okazjach. Czyli wszystko w porządku, bo kasa wraca do ludu. Ale ja nie zanosze jej zpowrotem do koscioła tylko do sklepów z ciuchami i kosmetykami. :classic_cool:

Dla niektórych nie ma nic gorszego niż odstąpienie od wytycznych kościoła. Zauważyliście że w tym kraju miast Bóg najczęściej słyszymy Kościół. Stwórca stał się podmiotem, wypada z obiegu.

Nigdy nie pojmę tego jak ludzie sami się udręczają w imię jakiegoś Boga którego istnienie jest wątpliwe

Gość adziaadzia
a po co mowiliscie to ksiedzu?? jak byscie mu tego nie mowili to nie byloby calej tej szopki z rozgrzeszeniem. Ja nigdy ksieżom nie mowilam ze sypiam z mężczyzną i nie mam nawet zamiaru :):):):):) takze na przyszlosc - nie mow wszystkiego bo przez to tylko niepotrzebne nerwy. P.S. wytrzymac dwa miesiace bez sexu mieszkajac z facetem ? - dla mnie to niemozliwe.......

Gość Babcia Terenia 72 lata
Samotny Romantyk Nie jestem fanatykiem religijnym ale zawsze chciałem to powiedzieć - dzi**a zawsze pozostanie dziwką nie kopie ludzi za fakt istnienia, ale zawsze chciałam to powiedzieć - jak ktos jest sqrwysynem z wyboru to mu nawet nick romantyk nie pomoże

adziaadzia to po co ta cała hipokryzja? albo spowiedź i żal za grzechy, albo stronienie od domu Bożego

Gość uległa26
no tak dwa miesiace nie uprawialismy seksu. A wczoraj nas a w zasadzie mnie poniosło. A teraz mam kaca morlanego. Jak ja bogu w oczy spojrzę

Gość uległa26
no teraz to chyba będę musiała poczekać az do spowiedzi przedślubnej. A że ślub w tym alebo dopiero za rok no to długo do spowiedzi nie pochodze. Przejmuje, bo wierzę w boga , chodze do kościoła i ogólnie Boga się

Gość anusia świadoma
a ci ksieża to cwani. Wymyslili sobie taka spoweidz,zeby miec dodatkowy afrodyzjak ..... a Ty myslisz, ze on co robi taki ksiundz niektory jak go nie widzisz?:o

Gość uległa26
to co mam teraz zrobić?

Gość ojojoje
uległa - tobie juz nic nie pomoże... załóż najlepiej worek pokutny, na gówna ulice i tam sie biczować po gołych plecach. :o

Gość ASUSKI
prowokacja :P