Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjkjk

mam dość KOZAKÓW NA ZIME!!

Polecane posty

Gość jkjkjkjkjkjk

w ogole się nie sprawują... a juz w szczegolnosci te na obcasach, na następną zimę kupuję zimowe trepy i gówno mnie to obchodzi ze nie są seksowne, w zasadzie mam juz 25 lat wiec juz nie wypada się przejmowac tym co myslą inni

Gość Tereska1234
Ja mam 33 lata i też mam gdzieś co ludzie o mnie myślą. Ale na pocieszenie powiem, że niedługo wiosna:) W moim mieście jest 7 stopni C i już nie ma śniegu:)

Gość jkjkjkjkkkjk
no juz sie nie mogę doczekac kiedy wskoczę w trampy :P

Gość jkjkjkjkkkjk
sekutnico, nie wiem o czym do mnie rozmawiasz, moze z takimi prostackimi tekstami to do swoich rowiesników ktorzy są na twoim najnizszym poziomie..

Gość wiwwrfeffftgde
i slusznie, co bedziesz sie przejmowala tym co mowia inni.. ja tez mam 25 lat i nosze co mi sie podoba :P obecnie krotkie czarne botki na plaskiej podeszwie (nie ugg!), srednioseksowne ale za to wygodne:)

Zgadzam się. Do tej pory chodziłam w kozakach. Ale zrobiła się dziura. Byłam z dala od domu. Mrozy straszne no to idę kupić nowe przejrzałam w sklepie damskie kozaki i prawie żadne nie miały porządnego ocieplenie. No i padło że kupiłam męskie trepy. Nie mam zamiaru w temp -20 st myśleć o wyglądzie. Ale teraz jak już mrozy przeszły przerzucam się na coś lżejszego.

Gość mamamamamam
są tez damskie trepy, widzialam takie fioletowe