Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celulit,,,,

dziewczyny co jest dobre na celulit :( mam strzaszny na nogach i pupie :(

Polecane posty

Gość celulit,,,,

jw

Gość celulit,,,,
mam krem rozgrzewajacy z eveline ale nic nie pomaga :( jem praktycznie tylko obiady i dALEJ NIE ZNIKA

Gość daaaaa
pomijajac czynniki genetyczne powinnas przede wszystkim uprawiac regularnie sport, unikac slodyczy i solonych przekasek.

Gość daaaaa
a te wszystkie kremy to jedna wielka sciema, to samo dzialanie ma zwykly balsam nawilzajacy

Gość daaaaa
rowniez mozna pasowac skore by lepiej ja ukrwic

Jedz zdrowo i regularnie unikaj tłustych rzeczy i słodyczy za to dużo wody owoców i warzyw :) ale wiadomo niektórzy cellulit mają w genach więc jeśli dieta nie pomaga to: oprócz balsamów (które raczej tylko ujędrnią skórę) rób sobie masaże na cellulit masuj sobie uda zawsze od kolan w górę nigdy ńw odwrotny sposób to rozbije cellulit :) dobry też jest peeling z kawy poczytaj na internecie. Ja ostatnio dostałam na prezent od chłopaka bański chińskie mało ich używam więc nie napisze obiektywnie czy działają ale skóra po nich jest bardziej napięta a i na internecie krążą o nich pozytywne opinie :) więc może zainwestuj sobie w bańki chińskie a drogie nie są :) słyszałam też o tabletkach na cellulit ale sama nigdy nie łykałam więc się nie wypowiem. No i chyba przede wszystkim sport :) pozdrawiam

Gość nie odpuszczaj
potwierdzam, osobiście używam bańki chińskie zawsze pod prysznicem, kiedy ciało jest rozgrzane i namydlone łatwo się stosuje. Na początku polecam średnią bańkę, mniej boil, poza tym kup motylka, koszt 21zł, a efekt murowany. Tylko narzuć reżim, nie ma zlituj się, dzień w dzień ćwicz trzema seriami po 50 razy. Wzmocnisz uda, pośladki a jak obierzerz dobrą pozycje wzmocnisz brzuszko. Powodzenia, wszelkie informacje o bańkach i motylku do ćwiczeń znajdziesz na internecie.