Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siertota...

mam chorobę sierocą, jaką ja bede matka?

Polecane posty

Gość siertota...

Mam 24lata. Nigd nie widziałam swojego taty, a mama zostawiła mnie i brata jak mielismy kilka lat pod opieką babci i wyjechała za granicę. Wróciła i zamieszkała z mężczyzną którego serdecznie nienawidzę. A mama? No cóż, już od wielu lat przyjezdza bardzo rzadko - raz na tydzien, choc mieszka kilkanascie km dalej, w sąsiednim miastezku. Bardzo mało rozmawiamy, praktycznie w ogole. Generalnie nawet nie lubie jak przyjezdza tu do nas. Babcia umarła kilka lat temu i teraz jesteśmy sami z bratem. Jest mi bardzo ciężko. Przede wszystkim psychicznie. Jestem bardzo samotna... Całymi dniami sie bujam, obgryzam paznokcie, niee umiem nawiążywać relacji z ludzmi... Jaką ja będę matką? Nikt nie obdarzył mnie nigdy miłością ani czułością. Wpojono mi ze jestem nic niewarta, zła... Czy ja będę umiała pokochać moje dziecko? :(

Gość ptasiek nastroszony
mozesz np. prąd wytwarzać. mąż by Ci na plecy generatorek prądotwórczy zalożył i i dziecuszko ululane i prąd w tym czasie wytworzony

Gość MATKA LWICA
bedziesz taka matka jaką zechcesz ... nie bojaj mała dziecko to najpiekniejszy dar jaki mozna dostac od zycia