Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieta z czekoladą

kto mnie polubi????????????/

Polecane posty

Gość mieta z czekoladą

potrzebuje miec swiadomosc ze mimo ze jestem niesmiala i nudna tez moge miec znajomych

Gość El_pidżi
jak madrze gadasz to czemu nie :)

Gość nakrętka od butelki
każdy może mieć znajomych;)

Gość mieta z czekoladą
roznie gadam czasem madrze czasem nie nie jestem przebojowa wiem ze to dziwne ale trudno mi sie smiac ale naturalnie spontanicznie

Gość mieta z czekoladą
jakos ja nie mam znajomych

Gość mieta z czekolada
samoocene owszem mam niska nawet bardzo

Gość mieta z czekolada
nierozumiem?

Kazda potwora znajdzie swego amatora ;) Ja tam akurat bardzo lubie niesmiale dziewczyny.

Gość wrocławin
przy każdym nie da sie być przebojowym. Nie jesteś nudna tylko potrzebujesz osoby o podobnym poczuciu humoru. Przy której będziesz czuć sie pewnie i swobodnie. Ja też jestem nudny, tak mnie odbiera większość osób z którymi mam kontakt. Ale przy niektórych jestem duszą towarzystwa, zabawny nieskrępowany. Zależy od otoczenia. Od głębokości danej znajomości :)

Gość mieta z czekolada
mam meza ale od niego odeszlam akurat facet mi nie potrzebny potrzebuje ludzi podobnych do siebie co lubie robic spontaniczne wypady pod namiot na drugi koniec polski do lasu itp (tak mysle bo nigdy nikt z moich facetow lub bylych znajomych nie chcial mi towarzyszyc)kocham taniec chociaz mam troszke nadwagi chcialabym chodzic potanczyc kiedys chodzilam bardzo czesto teraz tamte kontakty sie pourywaly i mam z kim uwielbiam jazde motocyklem w terenie (nie lubie szybkiej jazdy szosowej)

Gość mieta z czekolada
oguolnie kocham swiat kanienie ziemie wode drzewa trawe zwierzeta ale nie moge zniesc cierpienia zla dlatego nie lubie ludzi znaczy chcialabym czasem z nimi pobyc chcialabym zeby wszyscy byli szczesliwi i dobrzy to dziwne nawet jak ogladam bajki nie lubie jak komus dzieje sie krzywda taki dziwak ze mnie a z drugiej strony jest tez we mnie przeciez zlo trudno to pojac

Gość mieta z czekolada
no wlasnie nawet tu nikt sie nie odzywa jak napisalam wiecej o sobie jestem dziwolagiem nie mieszcze sie w zadnych schematach

catalina90 czekolady z miętą nie da sie lubić Słyszałam, że podobno są tacy ludzie, którzy lubią ;p do autorki Może zapisz się na jakiś kurs tańca, skoro to lubisz. Tam na pewno można poznać jakichś fajnych ludzi. Bo na wyprawach pod namiot to raczej tłumu przyjaciół niestety nie poznasz.

Gość mieta z czekolada
wlasnie zamierzam si zapisac ale jestem niesmiala a tam sa przebojowe osoby z ktorymi nie potrafie sie dogadac

Dlaczego od razu nastawiasz się negatywnie? Nie wiesz jakie tam będą osoby. I w dodatku od razu zakładasz, że się z nimi nie dogadasz. To jest bardzo złe podejście i może tu tkwi problem.

Gość mieta z czekolada
bardzo mozliwe odrazu tak zakladam w dodatku sama nie lubie osob przebojowych sa za bardzo absowbujace jezeli wiecie co mam na mysli

Gość mieta z czekolada
mazowieckie a ty

Gość mieta z czekolada
powiec czym ty sie interesujesz co lubisz robic i jaka jestes

@placzaca_wierzba Na wypadach pod namiot tez mozna poznac wiele ciekawych osob. Sa nawet specjalne grupy organizujace takie wypady. Szkoda ze tam akurat wszystkie kobiety sa zajete ;p Popieram prawie wszystkich co sie wypowiadali. Lubisz taniec i wypady w plener, to zakrec sie tym kierunku by rozwijac swoje zainteresowania. Jestes niesmiala, wiec albo zacisnij zeby i idz na zywiol, albo zaaplikuj sobie sete wodki w roli lekarstwa i dzialaj. Pierwszy krok najtrudniejszy, a potem polecisz z wiatrem.

jestem do lubienia, z tym że niestabilna emocjonalnie i pracoholiczka, ale można mieć gorsze wady.

No jeśli wypad wraz z grupą to inaczej się ma sytuacja. Ja sobie to po prostu wyobraziłam jako samotną wyprawę gdzieś do głuszy :)

Gość mieta z czekoladą
bardzo dziekuje za wasze opinie macie racje powinnam wyjsc i cieszyc sie zyciem po swojemu a nie zamykac sie w skorupie catalina90 swietnie rozumiec ta niestabilnosc mam podobnie i duzo problemow z tego tytulu

Gość mieta z czekolada
podnosze

ja szubko ludzi skreślam i to mój glówny problem w relacjach międzyludzkich. nie daję prawa do błędów.