Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieta z czekoladą

kto mnie polubi????????????/

Polecane posty

ja bym wolała, żeby ktoś mnie lubił za me cechy indywidualne, a nie dlatego że lubi wszystkich...

"lubie robic spontaniczne wypady pod namiot na drugi koniec polski do lasu itp (tak mysle bo nigdy nikt z moich facetow lub bylych znajomych nie chcial mi towarzyszyc)" Pierwsza dziewczyna, która lubi to, co ja :)

Gość mieta z czekolada
a co powoduje twoja wspaniałomyślność???? ja tez jak cos nie tak- zrywam kontakt kilka dzni temu zerwalam kontakt z wieloletnia kolezanka, bo za bardzo polubila mojego brata ktory ma żone i dziecko ciagle czegos od niego chciała zeby to jej pomógł tamto pomógł a bratowa sie denerwuje

Gość mieta z czekolada
TenTamten pisałam na poczatku na 1 stronie nie moge skopiowac niestety:) LOMU bardzo mi miło ze tezktoś to lubi szkoda ze ja tylko raz trafiłam na faceta który chciał mi towazyszyc ale tylko przez chwie ;9:(

A wolisz stacjonarne biwakowanie, czy dłuższe wędrówki? W majówkę się na jedną wybieram i jeśli nie przeraża Cię długi marsz i spanie pod drzewem - zapraszam :)

Gość mieta z czekolada
a ta wędrówka jak ma wyglądać warszawa gdańsk 6 dni jeżeli tak chetnie

sama mam tak z tym zrywaniem kontaktu, ale wiesz...tak do nikogo się nie zbliżysz, każdy sobie nagrabi prędzej, czy pozniej. Nie ma ludzi niewkurzających.

Z Gdańska do Warszawy przemaszerowałem w ostatnim tygodniu grudnie - między świętami i sylwestrem. Teraz planuję z Wrocławia do Warszawy, albo z Krakowa do Warszawy. Wygląda to tak, że jadę do jakiegoś miasta pociągiem i wracam piechotą do Warszawy (tu mieszkam). W lipcu mam dwa tygodnie urlopu i planuję przejść ze Świnoujścia do Warszawy. Często urządzam sobie takie wędrówki, jak mam kilka dni wolnego.

Gość mieta z czekolada
właśnie wiem w ten sosób pozbyłam sie już kilku koleżanek i kilku chlopaków kolegów przykra sprawa ale dziewczyn wpieprzających sie w związki nie zniose

Gość mieta z czekolada
właśnie o czymś takim marze tylko ja myslam o pomorzu ze wschodu na zachód na początek ale bardzo podoba mi sie twoje hobby tym bardziej że od dawna o tym myślałam tylko brak zainteresowanych

Gość mieta z czekolada
sam ruszasz w takie wędrówki????

Sam chodzę. Podobnie, jak w Twoim przypadku - brak zainteresowanych :)

Gość kto jeszcze przeczytał
mineta z czekoladą?:O

Ludzie dziś lubią się ze sobą cackać :P A jak przyjdzie co do czego, to są zdolni do rzeczy, o które by się nie podejrzewali. Tak myślę.

Gość mieta z czekolada
naprawde gratuluje samozaparcia chetnie bym spróbowała tylko jak moge byc szczera ja myślałam bardziej o kontakcie z przyrodą o ile tp możliwe o przemieszczaniu sie tak jak nasi przodkowie drogami a nie szosami nie wiem na ile to możliwe przy dzisiejszej gęstości dróg utwardzonych jak myslisz

Gość mieta z czekolada
catarina90 moze tez masz ochote pojsc na zywioł:)

Ja wybieram drogi utwardzone tylko po to, żeby nie dźwigać jedzenia. Przy długim marszu każdy kilogram musisz liczyć jako trzy :)

Gość mieta z czekolada
a co byś powiedział na omijaniu szos reszta moze byc jedzenie mozesz kupic w kazdej wsi

Być może raz, by spróbować, czy dam radę. ja nie jestem taka jak Wy, brak łózka i wanny unieszczęsliwiłby mnie głęboko

Gość mieta z czekolada
i co myslisz o tych moich nadmorskich planach tylko to na jesieni bym proponowała wrzesien najlepiej jak raczej pusto

Można - już tak robiłem przy którejś wędrówce, że jedzenie kupowałem na cały dzień, albo dwa. Ale tak, jak pisałem - jedzenie i picie trzeba dźwigać, a im mniej masz na plecach, ty lepiej.