Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqdwwdddd

Czy powodzenie w klubie o czymś świadczy?

Polecane posty

Gość qwdqdwwdddd

tzn o urodzie? czy kompletnie nie jest od niej zależne? pomijam kiedy jest ubrana wyzywajaco

Gość oczywiscie ,ze swiadczy
z tym ,ze te niespecjalne też są czasem podrywane ,ale wiadomo ze te ładniejsze maja wieksze powodzenie

Gość ,mknjbhv
Moim zdaniem raczej nie świadczy. Faceci podrywają takie dziewczyny, które są w ich zasięgu. No chyba, że zaczepiają Cię jakieś totalne ciacha, to musisz być śliczna albo wyglądać na łatwą - bez urazy. ;)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
świadczy. z paszczurami raczej faceci nie chca tanczyc. im masz wieksze powodzenie gdziekolwiek tym jestes ładniejsza taka jest prawda z brzydka może zatanczy 2, 3 w porywach nie wiecej .a na ladna wszyscy sie beda gapić i kazdy ja bedzie chcial wyrywac

Tak świadczy głównie o urodzie. ale jest to dosyć złudne przez klubowe oswietlenie. ogolnie wystarczy sie ubrac troche wyzywajaco i juz powodzenie bedzie

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
oj tam bez przesady :) nie jest aż tak ciemno w klubie żeby nie bylo widać twarzy :P POwodzenie niezaleznie gdzie czy na wakacjach czy na ulicy , czy w klubie jest wyznacznikiem Twojej urody

Gość dfggfr
noo tak ze masz dobre warunki do zaruchania, z e jestes latwa a przynajmniej na taka wygladasz lub tez pięknie wyglądasz po spożyciu alkoholu dopiero hahahaha

Gość Baletnica xs 18.
Bo faceci to tylko na wygląd patrzą, ciężko znaleźć kogos naprawdę wartościowego.. Wszyscy oceniają po wyglądzie:( ja nie jestem jakąś tam pięknością, brzydka też nie jestem. Nie lubię facetów którzy zwracają uwagę tylko na mój wygląd chociaż czasem fajnie usłyszeć jakiś miły komplement..