Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzanka911

MAMA WPATRZONA W STARSZEGO BRATA JAK W OBRAZEK- CO DOBIJA SIĘ NA MNIE...CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość marzanka911

cześć, Miłe Panie. Zacznę od tego, że przeglądam tu topiki, i sama postanowiłam założyć...wiem, że są tu różne fajne i mądre kobietki- może mi doradzicie, pomożecie? Mam 19 lat i dwa lata starszego brata, który jest pupilkiem mojej mamy i babci. To, że niczego nie robi w domu, jest kłotliwy i rozpieszczony nie chcę komentować...ale ostatnio czuję się strasznie smaotna i bezradna... opowiem Wam taką sytuację...może mnie zrozumiecie...otóż mam chłopaka od 3 lat...ma on 22 lata, jest miły, pracowity...bardzo go kocham...jednak co zauważam ostatnio? jest on "wykorzystywany" przez moją mamę i brata...w takim sensie, że jak tylko zepsuję się kran, jak tzreba przywieźć wegiel- zaraz jest telefon do mojego chłopaka. tak jakby mojego brata nie było w domu. mój chłopak , tak jak i my mieszka w bloku. nie mamy więc garażów, ale moj chłopak wynajmuje garaż niedaleko - i dorobił klucz dla mojego brata, że jakby mój brat chciał coś porobić przy swoim sammochodzie, także może skorzystać. mój chłopak jest uczynny i pomocny. a ostatnio jedziemy do garażu zostawić samochód, bo jechaliśmy sobie pociągiem w góry na kilka dni- i co? w garażu porozwalane butelki z piwa, pełno papierosów- itd- moj brat zapraszał tam kolegów i urządzał sobie imrezki...wróciłam do domu, i mówie przy mamie, że ma tam posprzątać i przeprosić mojego chłopaka, a on- że był z jednym kolegom i zmieniali opone, wypili sobie jedno piwko...i nie wie o co ja robie szum- moja mama też- "przecież to nie jest pałac" i w całym domu AWANTURA, że ja śmiem zwracać uwage- skończyło się tak (UWAGA) że mama powiedziała "synku poszukaj sobie swojego garażu"... mój chłopak nie usłyszał słowa przepraszam...z resztą przez mojego brata jest uważany za cipe- bo nie pije, nie pali, pracuje i uczy się. dziewczyny jest mi czasem głupio za ich zachowanie (matki i brata) co mam robić? poradzicie?

Gość marzanka911
nikt nic nie doradzi:(

Gość drep
weź się do nauki!