Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka Butonierka

Spóżniający sie okres - ciąża czy wina tabletek odchudzających????

Polecane posty

Gość Elka Butonierka

Cześć. Ja wiem że na kafe nie siedzą wróżki czarodziejki, ale może któraś z Was była w podobnej sytuacji. Do tej pory miałam cykle regularne, równiutko co 28 dni. Zawsze obliczałam sobie dni płodne i niepłodne i w niepłodne kochaliśmy się bez zabezpieczenia i w ciąże nie zaszłam. Ostatnio kupiłam sobie tabletki wspomagające metabolizm. Łykałam je przez 5 dni, ale zrezygnowałam z dalszego ich przyjmowania. Ostatni kochaliśmy się moim facetem 21 dnia cyklu. 28 dnia okres nie przyszedł. Czy uważacie że spóźniony okres może oznaczać ciąże czy te tabletki mogły mieć z tym coś wspólnego??? Pozdrawiam Elka

Szczerze to wątpię by były to tabletki. Krótko je brałaś. Ile Ci się spóźnia? Ja przy 28dniowych cyklach zaszłam nie prędzej jak 17 dnia.

Gość Elka Butonierka
Narazie trzy dni, ale dla mnie to i tak duuuużo bo zawsze był na czas, nawet godzina ta sama. W dodatki nic nie wskazuje na okres, nie bolą mnie piersi, nie boli brzuch. Miałam tylko apetyt jak zawsze. Nie będę robiła testów ciążowych bo to chyba nie możliwe i pewnie by nic nie pokazały, czy mylę się?

No nie wiem, mi się 5 dni spóźniał a winą obarczałam operację jaką miałam 4 tyg. wcześniej. Robiłam test z myślę, że pewnie jak zwykle okaże się negatywny. A tu niespodzianka :) Nie twierdzę, że i Ty zaszłaś. Ale wątpię by tabletki opóźniały. Poczekaj parę dni i zrób test.

Gość Elka Butonierka
No chyba nie pozostało mi nic innego jak tylko poczekać na rozwój sytuacji i w razie jakby okres nie przyszedł zrobić test. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Swoją drogą jestem ciekawa czy są tu kobiety które zaszły w ciąże po 20 dniu cyku.

Nie ma za co :) Czekaj. Teraz i tak pokazałby negatywny wynik.

Gość Elka Butonierka
A jak myślisz, kiedy mogłabym go wykonać żeby był jak najbardziej wiarogodny oczywiście przyjmując że okres się nie pojawi?

Gość RÓŻAróżana
wydaje mi się że to nie może być ciąża przecież wcyklach 28 dniowych w ciąze zajśc mozna 14 dnia cyklu czyli w połowie, to pewnie stres

Ty nade mną ;) niby tak się przyjmuję, ale np. ja wcześniej jak w 17 dniu na pewno nie zaszłam. Tez mam 28-29dniowe cykle. Autorko, myślę że nie wcześniej jak w środę. Będzie wtedy 6ty dzień bez okresu.

Gość Magdaeuiyriew
a czy to był stosunek do końca?

Gość Magdaeuiyriew
możliwe że te tabletki coś mogły zaszkodzić... jak zawierają senes to będziesz miala turbookres z opóźnionym zapłonem :classic_cool: