Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemocna

zazdrosna przyjaciółka i jego milczenie

Polecane posty

Gość niemocna

od jakiegoś czasu miedzy mną a moim kolegą zaczęło się fajnie układać, dużo czasu spędzaliśmy razem, były rozmowy o wszystkim i o niczym, nawet milczało nam się fajnie, zaczęliśmy za sobą tęsknić i mówiliśmy o tym otwarcie. Bardzo fajnie się wszystko układało do czasu aż jego przyjaciółka nie zaczęła być o mnie zazdrosna i nie zaczęła mnie obgadywać, jemu też coś nagadała, bo jego stosunek do mnie się zmieniło 180 stopni :O Przez to jak ona i on się zachowują ja też sie zamknęłam w sobie i nawet już nie szukam kontaktu z nim, bo się boję, że mnie wyśmieje :O Ludzie co ja mam robić?

Gość moze jednak pogadaj z nim
umow sie na jakies spotkanie , gdziekowiek w barze , w parku , na ulicy ...Powiedz ,ze zabierzesz mu tylko kilka minut. Ja sie spotkcie powiedz ,ze doszly cie sluchy ,ze ,,ona cie obgadala i obgaduje ,klamie na twoj temat ,rzuca oszczerstwa i sobie tego nie zyczysz . Dodaj ,ze jest ci bardzo przykro z tego powodu ,ze on wierzy w jej klamstwa , bo prawda jest inna i ze myslalas ze jest innym czlowiekiem . Powiedz ,ze nie spodziewalas sie po nim ze taki jest ,ze potrafi wierzyc w takie bzdury,, Dodaj ,ze tylko tyle chcialas mu powiedziec , ze sie zawiodlas ,po czym odwroc sie na piecie i odejdz. A on niech juz sam przemysli cala sytuacje.

Gość niemocna
dziękuję za radę, ale boję się że nie jestem na tyle odważna, żeby mu to powiedzieć prosto w twarz :( Chociaż strasznie mnie męczy ta sytuacja i naprawdę miałam nadzieję, ze jest innym człowiekiem i że coś do mnie poczuł :( A może się pomyliłam i ona jest dla niego ważniejsza, może woli ją... :O

Gość 18 i od kilku dni
trudno musisz sie przemoc, skoro ona jedzie po tobie to mozesz ty i po niej, jak to mowia kto mieczem wojuje ten od miecza ginie :P

Gość niemocna
ale ja nie wiem co takimi ludźmi kieruje :O co jej to przeszkadza, że ja z tym chłopakiem mam dobry kontakt? Ona z nim nie jest, bo jest od niego sporo starsza, a ja jestem w tym samym wieku co ten chłopak. Nie wiem czy chodzi jej o mój wiek czy o co. nie rozumiem tego, co jej to daje :O

Gość jhsdkjhsakjk
napisz mu na fejsie

Gość 18 i od kilku dni
moze na niego leci i boi sie konkurencji?

Gość niemocna
wszystko możliwe, że na niego leci. Bo do pewnego czau wszystko było w porządku miedzy nami, nawet się dogadywałyśmy. Tylko od jakiegoś czasu coś jej dobiło i się zachowuje jak dziecko w piaskownicy, a zapewniam że dzieckiem była dawno temu :P

Gość niemocna
a co do fejsa to nie posiadam tam konta, on zresztą chyba tez nie

Gość JakJakKajak
No ale skoro on tak od razu uwierzył we wszystkie jej słowa zamiast to sprawdzić.

Gość niemocna
nie wiem co ona mu nagadała a może po prostu ni mają jakiś układ, jakiś szantaż nie mam pojęcia o co chodzi, wiem tylko że zmienił się jego stosunek do mnie po tym jak ona zaczęła trzaskać drzwiami i rzucać fochami :O

Gość zaczarowany olowek1000
pogadaj z nim nawet dla oczyszczenia sytuacji. A ja olej, nie zasluguje na miano przyjaciolki

Gość niemocna
ale ona nie jest moją przyjaciółką tylko tego chłopaka i chyba nie mam za wielkiego wpływu czy on jej wierzy czy nie :O