Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelelka

czy zjedzenie jednej tabliczki czekolady "na raz" to dużo ?

Polecane posty

Gość lelelka

bo mnie już zaczyna martwić trochę mój apetyt... mogę żreć bez opamiętania i ostatnio zauważyłam, że ja się nawet jakoś specjalnie nie delektuje smakiem czy coś tylko porostu wszytko pożeram :O uprzedzając pytania- nie, nie jestem gruba, ważę 59kg 🖐️

Gość lelelka
może ktoś normalny się wypowie?

Gość hihihiihihihihihi
do lelelka piekne slownictwo buziaczki hihihihih cmok cmok

Gość lelelka
dziękuję 🖐️ ale z obcymi się nie cmokam.

To może być początek jedzenia emocjonalnego, czyli jedzenia w celu zaspokojenia jakiejs potrzeby, a nie biologicznego głodu. Poczytaj sobie w internecie, wpisz "jedzenie emocjonalne", "jedzenie kompulsywne". Mozesz tez zaglądnac na moj temat (adres w stopce) dot.jedzenia emocjonalnego. Moim zdaniem tabliczka czekolady na raz to nie tak dużo, ale to tylko moje subiektywne zdanie. Ja potrafię zjeść tabliczkę czekolady jakby to była kanapka. Ale ja juz gleboko siedze w tym bagnie. Nie jestem bardzo gruba, mam na sobie tłuszcz, ale nie wyglądam tragicznie. Ot, "większa kobieta"...ehhh

Gość małgośka 23*
zależy jaką masz przemianę materii ;)

Gość trollo
phi, jedna czekolada na raz to żaden wyczyn

Gość ooo dywan
no cóż, też tak robię, jak czekolada nie jest za słodka to zjadam na raz nawet 2-3 tabliczki:P kiedyś miałam szaloną przemianę materii i się nauczyłam że obojętnie co zjem będę chuda jak szkapa, teraz przemiana materii siadła a przyzwyczajenia pozostały:P

Gość urabura ona mnie kocha
jedna na dwa tygodnie u mnie Ty ciagle piszesz o nadwadz,e a to ten baran Sz co z Dekalogowata mamy go chec wyslac do Sierra Leone to On ma nadwage...

Gość lelelka
no właśnie ja mam zjabeistą przemianę materii bo wpierdalam tyle, że szkoda gadać a nie tyję nic a nic...z tą tabliczką czekolady chodziło mi o to że mnie to jakoś nawet nie rusza że zjadałam jedną tzn nic nie czuje jakby w żołądku że pochłonęłam taką ilość od tamtej pory pożarłam jeszcze rybę i chyba z 6 ogórków kiszonych, Maca na śniadanie nawet nie liczę 🖐️ :P i ja ciągle coś jem, nawet jak nie jestem głodna :o

Gość urabura a ona mnie kocha
Wiesz kto to Sz....rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie myl siebie z Nia

Gość ooo dywan
spoko, ja potrafię zjeść na raz cały chleb, albo całą paczę makaronu ugotować i zjeśc z sosem na raz:P

Gość lelelka
no ja właśnie też tam mam :O co chwile muszę coś jeść...czasami nawet się budzę w nocy i smażę jakąś jajecznice albo sobie kanapki robię :O

Gość pffff pestka
ja potrafie wpirtolic kilogram słodyczy ale jestem bulimiczka:o a tabliczka czekolady to nie jest Bóg wie ile jezlei cwiczysz lub masz, np prace na nogach 10-12h

Gość lelelka
studiuję więc można powiedzieć, ze sie opierdalam całymi dniami :P mam po prostu taką przemianę materii, że nei tyję i jestem wręcz za chuda dla niektórych.... :O

Gość Monisia Sisia
Zapotrzebowanie kaloryczne człowieka to od 2000 kCal powyżej. Jedna tabliczka czekolady (100 g) ma ok 500 kCal, więc nawet jakby się zjadło 4 w ciągu dnia i nic więcej, to się nie przytyje. Ale jak się ją połączy z tłuszczem albo zje się pomimo innych posiłków to idzie w tłuszcz. Oczywiście żywienie się samą czekoladą nie jest dobre dla zdrowia.