Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Luty 19, 2012 A co na to poduszka? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Luty 19, 2012 Myślałem że to ja jestem najgłupszy na forum, jednak nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 a wał ma się dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Luty 19, 2012 a ty poduszki nie masz nawet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocy kobietkiii Napisano Luty 19, 2012 Jesteś kurva żałosny:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 prawa ręką mogę tramwaj podnieść a tak serio to nie wał, nie poduszka tylko prawdziwa kobieta mnie tak wymęczyła...:D poważnie, zakwasy przedewszystkim szyi - wiadomo od czego, plecy, uda , pooobicierane kolana i łokcie ps. dodam tylko że wał z kołdry jest baaardzo zadrosny i jak np wstaję z łóżka złosliwie plącze się pod nogami przez co zaliczyłem kilka siniaków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Luty 19, 2012 "gut for yu men, yakallaha" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edbfciwebfc Napisano Luty 19, 2012 to widac rzadko musisz uprawiac skoro aż masz zakwasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka prawda ona Napisano Luty 19, 2012 masz niewyrobiony nadgarstek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 nie prawda, kiedys biegalem z piłką codziennie po szkole po 2-3h i zawsze mialem zakwasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ana Kąda 0 Napisano Luty 19, 2012 poważnie, zakwasy przedewszystkim szyi - wiadomo od czego {od lizania sobie jajetz oczywiście} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 :D dobre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2012 :D:D:D kurva dobre? zayebiste! :D tom się zaśmiała tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 napisałbym ze zajebiste a nie że tylko dobre gdyby to nie byłą prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczegóżbynie Napisano Luty 19, 2012 No widzisz, a mój facet prawie nigdy nie ma, tylko ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 no ja tez zwykle nie mam ale 2h to za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczegóżbynie Napisano Luty 19, 2012 Nie przesadzaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 ja nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula009 Napisano Luty 19, 2012 zakwasy na szyi to niezle musiales paly kolegom obrabiac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 19, 2012 słabe:P z yaytzami bylo lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach