Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-kobieta

kto ma łatwiej faceci czy kobiety??

Polecane posty

Gość ja-kobieta

Cześć wczoraj sprzeczałam się z kolegą na temat kto ma łatwiej w życiu według niego kobiety ja jednak mam sprzeczne zdanie na ten temat...wy jak myślicie???

Gość waldek j. 23
faceci mają łatwiej, zdecydowanie, dzisiaj już się nawet od nich nie wymaga żeby byli jedynymi żywicielami rodziny, rodzić nie muszą, generalnie luz

Gość zakolanek
poza tym, im jestesmy starsi to wyglądamy lepiej, nie mamy celulitu itp, piersi nam nie obwisają, nie musimy się depilowac, mógłbym tak wymieniac...

Gość bhbujmhnnhikjnij
faceci maja lepiej po 30 stanowią doskonały kąsek, już sa przewaznie dojrzali a nie fiu bździu w głowie, maja prace, są mescy a kobieta po 30 to stara panna, prze nikogo nie chciana, na macierzyństwo robi się powoli późno uroda zanika

Gość ja-kobieta
też tak myślę ale jego zdaniem mają pracę która wymaga od nich siły np na budowie ale według mnie każdy ma wybór gdzie ma pracować a nie jak on twierdzi że większość prac męskich jest cięższych niż kobiecych a no i jest też kwestia pieniędzy które zarabiamy ponieważ według mnie jesteśmy dyskryminowane KOBIETY zarabiają mniej....nawet niektórzy mężczyźni zarabiają więcej niż kobieta będąc na tych samych stanowiskach...