Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie umawiać się z brzydkimi

Umówienie się z brzydką kobietą to jak przyznanie się do beznadziejności

Polecane posty

Do bycia szarym, beznadziejnym, brzydkim, nieinteresującym facetem, który może sobie pozwolić tylko na randkę z brzydką kobietą :(

Taka, która się nie podoba i na dodatek nie jest atrakcyjny wg. powszechnych kanonów piękna. Jest na świecie tyle pięknych kobiet, więc na brzydkie nie ma co tracić czasu

Gość Tereska1234
I na pustaków też nie ma co tracić czasu

Gość fgffhfgh
większość facetów to właśnie brzydale, szaraki i nudziarze, więc chyba dobrze zeby porzucili złudzenia i przestali wzdychać do "modelek" i znaleźli sobie kobity w swojej lidze.

Gość ja mam dwie opcje albo
ozenie sie z brzydka albo spedze zycie samotnie

Gość Sasettttttka
A myślisz, że kobiecie perspektywa spotykania się z nieatrakcyjnym facetem się podoba ? To nie jest tak, że facet robi jakąś łaskę, że umówi się z brzydką kobietą, to wyrzeczenia przez obie strony :) Z mojej strony umówienie się z antyatrakcyjnym facetem to też byłoby przyznanie się do beznadziejności, aczkolwiek jak dla mnie facet musiałby być kretynem, analfabetą totalnym, z beznadziejnym charakterem, żeby był dla mnie nieatrakcyjny, więc nie jest to jakaś wysoka poprzeczka. Z wyglądu no to już otyły, bezzębny albo bardzo niski musiałby być, żeby był nieaktrakcyjny dla mnie. Także do tanga trzeba dwojga.