Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Do mam.

Polecane posty

Gość Jo------anna

Mam kilka pytań. :) Jaki polecacie laktator? Buteleczki jakiej firmy? Ogółem, co muszę mieć od razu po wyjściu ze szpitala? Tak na przyszłość pytam. ;)

Gość bonnitta
Ręczny Avent, elektryczny Medela. Teraz jest moda na Lovi, ale stary dobry Avent daje radę.

Gość gość
Laktator elektryczny a jeśli chodzi o butelkę to polecam Lovi :)

Gość mamamamamama00
nic nie dorówna medeli mini electric. miałam i gruszke i ręczny laktator, medela wymiata. droga, ale spokojnie sprzedasz,, nawet używke.

Gość greeneyez
Butelki Difrax oraz dr. Brown są najlepsze. Ją zdecydowałam sie na laktator aventu.

Gość greeneyez
Butelek tommy tipee niecierpie. A pracuje w zlobku więc wiele różnych miałam w ręku.

Gość kasia!!!!!1
ręczny avent miałam i sprawdził się doskonale. Butelki, niekapki itd także avent :)

ja butelki przy córce miałam tylko z canpola a przy małym oprócz campola mam z babydream z rossmana i sobie chwale ale nie miałam problemów u dzieci z kolkami więc nie musiałam jakoś specjalnie kombinować :) co do laktatora radzę nie kupować przed porodem bo może okazać się zbędny tak ja mój a jak będzie potrzeba to w każdej aptece są to raz dwa można wyskoczyć i kupić

Elektryczny to pozniej ewnetualnie na poczatku reczny starczy ,niekiedy sie rezygnuje z karmienia i taka kasa w bloto idzie...Ja mialam aventa przy dwoch..Butelki avent lub Tommy Tippe..