Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awa85

czy to ciąża? boje się zrobic test ciążowy.

Polecane posty

Gość awa85

mam takie pytanie dziewczyny. ostatnio wspólżyłam w styczniu ze swoim mężem od tamtej pory nic. 27 stycznia miałam okres. teraz bardzo bolą mnie piersi, jest to ból palący i boli gdy się piersi dotyka. okres powinnam mieć teraz 23 lutego. jestem w strasznej panice. nie chce mieć 3 dziecka.

Gość awa85
proszę o odpowiedź

Gość Tyśka_17
a może to poprostu przed okresem tak cię bolą piersi? niektórzy tak mają..

Gość Agentka 07x2
Na pewno to jest napięcie przed miesiączkowe. Też tak zawsze mam.

Gość możnaaa
a zabezpieczenie jakieś było?

Gość awa85
właśnie nie było zabezpieczenia. piersi zawsze mnie bolały przed okresem, ale nigdy tak mocno jak teraz. nie wiem czy to po prostu jakieś moje urojenia? mam teraz bardzo dużo stresów. czeka mnie rozprawa sądowa i tak bardzo boję się, że mogę zajść. głupia jestem i tyle, że się nie zabezpieczyłam.

Gość awa85
to była głupia chwila i nie mogę sobie tego wydarować, a najgorsze jest to, że po tym seksie z mężem odeszłam od niego. moi rodzice mnie po prostu zabiją, że mając dwójkę dzieci dorobiłam się jeszcze jednego. po czekam jeszcze te 2-3 dni i zobaczymy co będzie. podbrzusze mnie boli, może to jakiś dobry znak?? zobaczymy

Gość awa85
pocieszyłaś mnie kochana ;) chociaż tez się tak zastanawiam przez lato- jesień bardzo dużo schudłam prawie 25 kilo i teraz przez ostatnie 2 miesiące z powodu stresów bardzo szybko przytyłam z powrotem. może dlatego piersi bolą mnie mocniej niż zazwyczaj.