Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ojia

Dylemat uczuciowy... ktory mezczyzna?

Polecane posty

Gość ojia

Jakis czas temu rozstalam sie z chlopakiem bylismy para 3,5roku, mocno mnie zranil, krotki czas po tym poznalam chlopaka innego calkowite przeciwienstwo jakby obrocic pierwszego o 180stopni, roznia sie doslownie wszystkim, postanowilam sprobowac wtedy gdy przyszlo zauroczenie i usmieh na twarzy, bylo swietnie ale krotko bo dzien w dzien mysle o poprzednim chlopaku, ten ktorego poznalam niedawno (nie chce podawac imion), jest idealem, jest kochany, zawsze robi wszystko bym sie tylko usmiechala, przytula i zawsze jest, stara sie, szanuje, bardzo mu zalezy, caly czas chce bym czula sie najwazniejsza, a ja nieiwem dlazego moje mysli ciagle kraza kolo dupka ktory skrzywdzil... Rozstac sie z cudownym mezczyzna ktory wiem ze nigdy nie zostawi, bedzie idealnym ojcem i mezem dla kogos przy kim sa uczucia, kto mocno zranil i nie moge byc niczego pewna? Nie chce by ktos negowal moja wypowiedzi, pisze to tutaj poniewaz sama sobie z tym nie radze, a nie moge z nikim bliskim o tym porozmawiac, mam 20 lat, moze dla niektorych jestem gowniara, ale dla kadego duzy problem jest inny, dla malej dziewczynki bedzie to stracony na spacerze mis, dla doroslego zgubiony portfel z dokumentami a dla mnie wlasnie ten opisany wyzej, to moj adres e-mail ojia@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować