Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilo29

Jak w Uk znalezc prace ze zwierzetami

Polecane posty

Gość Lilo29

Hej moze ktos ma doswiadczenie w tym temacie? gdzie rozpoczac poszukiwania? bo wyslalam pare cv ale bez odzewu czy czy trzeba miec skonczone kursy specjalistyczne dziekuje

Gość schroniska dla zwierzat
warto odwiedzic

Możesz wygooglować lecznice vet w okolicy, schroniska, pet resque i przeglądać oferty pracy na ich stronach, wysyłać zapytania. Parę dni temu widziałam u nas ofertę na stronie jobcentre, do pracy w schronisku dla psów.

Gość grymss
co to jest pet resque???? do autorki tematu jaka prace ze zwierzetami chcesz znalezc? czy chodzi ci o male zwierzeta typu pies, kot swinka morska czy zwierzeta na farmie jak krowy i swinie? a moze zwierzeta egzotyczne typu tygrys, lew i inne takie poza tym jakei masz kwalifikacje i czego szukasz bo twoje pytanie jest bardzo ogolne

Gość grymss
wybacz iskro, ale jak widze, gdy ludzie pisza rzeczy typu "cansil", "haus benefit" i podobne bzdury to mnie nosi...

Ja też nie lubię głupich ludzi, którzy piszą bzdury :) to chyba na tyle, bardzo dużo to wniosło w dyskusję. Cześć.

Gość chicken in the fridge
a gdzie mieszkasz? londyn czy jakas wies? bo w roznych miejsach sa rozne rzeczy typu parki ze zwierzetami, moze jakies farmy, mini zoo, w londynie chcetnie cie przyjma do battersea cats and dogs albo celia hammond

Gość Lilo29
Chodzi mi o prace glowne z psami, kotami itp tz zwierzeta domowe. Mieszkam w Leeds dziekuje wszystkim za odpwiedzi :)

Gość Lilo29
Dzieki wielkie jutro podrasuje cv i wysylam:)

Gość Freeway cola
Heh nie jest tak łatwo z taka robota, też szukałam ze zwierzętami czegoś i tyle co nawysyłalam CV i ani jednej odpowiedzi.. A doświadczenie spore, do tego 3 lata studiowania Hodowli i Biologii Zwierząt na polskim uniwerku (niestety przerwane). Zawsze jednak to cos.. a i tak lipa.. Nawet juz pet sitterem nie jest łatwo zostac przy takiej konkurencji i firmach profesjonalnie sie tym zajmujących :o Już nie te czasy ehh... No ale życze powodzenia