Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aitenka

moi rodzice i wstyd :/

Polecane posty

Gość aitenka

wstydze sie troche moich rodzicow, nie chce zeby ktos pomysl ze jestem zwyrodniala i glupia ale to naprwde nie jest latwe, moi rodzice sa niezbyt rozgarnieci nietaktownie nieobyci mama pochodzi ze wsi tata z malego miasteczka przez ponad 15lat tam mieszkalismy pare lat temu przeprowadzilismy sie do duzego miasta mieszkamy teraz w pestizowej dzielicy w super apartamentowcu niestety to mieszkanie mojej siostry ktora jest dosyc zamozna i pomogla nam przeprowadzic sie tu zeby zylo nam sie lepiej poznalam swietnego faceta jego mama i tata pochdza ze wsi ale w przeciwienstwie do moich cos osiagneli wybili sie maja super dom pod miastem wlasne firmy i sa duzo mlodsi od moich potrafia sie zachowac.. moja mama jeszcze jest w miare wychowana ale moj ojciec potrafi siorpac przy stole je jak prosie :/ jest przygluchy i przez to krzyczy bo nie slszy musi glosno nastawiac tv mimo ze ma aparat sluchowy nie potrafi sie normalnie ubrac na slub kuzynki przyszedl w golfie! i mowi gwara wiesniacka.. :( wstyd mi ze nic nie posiadamy wszyscy mysla ze mamy pieniadze niestety to wszystko nalezy do mojej siostry gdy nasi rodzice sie spotkaja to bedzie katastrofa juz widze wspolny obiad i mojego ojca :(

Gość 1.2 3 cztery 56
wstydź się sama siebie pusta dziewucho, jak nie szanujesz rodziców i liczy się dla ciebie tylko kasa i blichtr to poszukaj sponsora albo zatrudnij się w agencji towarzyskiej.

Gość kanka na mleko
rozumiem cie, też bym się wstydziła

Jeszcze Ci kiedys tego"siorbania i mlaskania" taty przy stole zabraknie... Przykre to gdy wlasne dzieci wstydza sie swoich rodzicow,wiesz nie kazdy potrafi w zyciu sie wybic,czy Twoi rodzice zrobili Ci krzywde? mysle ze nie pewnie staraja sie jak moga bys miala wszystko a ty sie ich tak poprostu wstydzisz,za siebie powinnas sie wstydzic a nie za nich.

Gość Ty się powinnaś wstydzić
że taka jesteś "światowa" a pisać poprawnie nie umiesz. Żenada. (Albo słaba prowokacja)

Gość aitenka
no wlasnie moj ojciec niestety ale zdradza mame i oszukuje ja finansowo ona wie o tym ale nic z tym nie robi bo najwazniejsza dla niej jest przysiega przed Bogiem ojciec nic mi ani siostrze nie dal same musimy pracowac na siebie studia, dom.. od rodzicow nic nie dostalismy moja siostra na caly obecny majatek sama ciezko pracowala i teraz pomaga mojej mamaie i mnie

Gość drep
mój jest gorszy ciesz się bo jest jeszcze kulturalny do mnie przyszła koleżanka o on przy niej pierdnął i do tego jest z warszawy i chuj dziad bez kultury

Gość czikorita dżigli paw bulbazałr
Jesteś głupia i pusta. Myślisz tylko o kasie. Tata cię spłodził a matka urodziła! Weź ty się ogarnij i zastanów nad sobą. Do rodziców trzeba mieć szacunek , mój ojciec jest alkoholikiem ale mimo to mam do niego szacunek i go kocham. A ty pusta wieśniaro wypierdalaj spac

Gość Wybija sie ten co ma
szczęście być lepszym,nie ten który chce i sie stara wybić.

Heh e dobre prowo już uwierzyłam a teraz gubisz się w swoich kłamstwach szmato

Gość Wybija sie ten co ma
Pomyśl że matka twoja mogła być celebrytką która nie lubi dzieci i wolałaby skoczyć z okna niz je urodzić-co wtedy?

Gość 3 razy nie dla bółu gardła
za to że ktoś mnie spłodził i urodził mam mu być dozgonnie wdzięczna ? czasami mi też jest wstyd za rodziców jak moja mam mówi np. kotowi, ja nie rozumie itp :O najlepiej kogoś wzywać od głupich i niewdzięcznych ale to nie nasza wina, że się wstydzimy.

Gość s.o.s
scenariusz jak z filmu bulionerzy oglądałaś? ales wieśniara rodziców się nie wybiera i wyobraź sobie ,że twoje dzici odziedzicza po przodkach...siorbanie, grubiaństwo, głuchotę lepiej ci?:P

Gość aitenka
nie patrze tylko na pieniadze ale wstyd mi za nich w towarzystwie zwlaszcza jesli chodzi o mojego faceta i jego rodzicow ogarnijcie sie ciekawe czy ktoras z was by tak chcetnie pokazywala wrzeszczacego tatusia nie umiejacego nawet zachowac sie przy stole :/

Gość aitenka
tez zawsze uwazalam ze rodzicow sie nie wybiera i powinno sie ich doceniac oczywiscie szanuje ich i kocham ale jest mi WSTYD za nich zwlaszcza za ojca!

Gość s.o.s
no to gościu zobaczy, przejrzy na oczy i cie rzuci pogódź się z tym

Gość lfhlkghdkh
Najbardziej ujadają tutaj ci co nie doznali tego samego, autorko postu, rozumiem co czujesz, ale z tym ne wygrasz, nie da się rodziców ulepszyc, no niestety. Musisz jakos nie wiem, z nimi porozmawiac, przed tym wspólnym obiadem, delikatnie ich naprowadz, żeby wiedzieli jak nie maja sie zachowywac. Coz, zycze ci udanego zjazdu rodzinnego. Moze nie bedzie tak zle?

Gość jakijanos
przestaniesz się wstydzic jak ich zabraknie.

Dokladnie tak jak ich zabraknie i wtedy pożałujesz że taka byłaś. Rozumiem gdyby ojciec cię bił albo gwałcil ale on na pewno cię kocha a że tak się zachowuje.. Tak może został wychowany ale spróbuj z nim pogadać na ten temat. A twój fagas jak cię kocha to nie będzie patrzył na rodziców tyko na ciebie . A ty i tak jesteś pusta zdzirą

Gość jakijanos
czikorita dżigli paw bulbazałr popieram!

Gość aitenka
jak wasz ojciec bedzie zachowywal sie jak prosie przy korycie i bedziecie musialy przedstawic go innym ludziom bardziej wychowanym to pogadamy latwo oceniac i wyzywac co?

Wiesz co jesteś tak pusta że szkoda mojego pisania.. Jak masz kuźwa problem to go nie przedstawiaj tym inteligentom i powiedz że twój ojciec nie żyje. Bo tak byś chyba chciała tępa suko. Giń w płomieniach . I wypiepszaj z forum bo wkurwiasz mnie bez kitu

Gość cvzczfa
aitenko, mój też siorbał i niedosłyszał, ale oddałabym wszystko, żeby chociaż jeszcze raz posiorbał i głosno wrzasnął "coo?".

Gość aitenka
a ty swoimi wypisami potwierdzasz swoja 'inteligencje' a tepa suka to ty jestes nierozumiejac problemu zycze Ci aby twoj ojciec byl takim nierozgarnietym czlowiekiem ktory nie odroznia widelca od lyzki i potem napisz jak to jest wyjsc z takim do ludzi

Gość jakijanos
dziewczyno a co jest wazniejsze twoj rodzic ktoremu zawdzieczasz zycie czy sztywne siedzenie przy stole? oczywiscie w towarzystwie nalezy się jakos zachowywac ale twoi rodzice tak jak piszesz mieszkaja na wsi i niezawsze trzymają fason o co z tego? zreszta jaki ty masz wlasciwie problem o co ci chodzi?

Gość jakijanos
a nie doczytałam bo pierwszy post przydługi,teraz przeczytałam ze nie mieszkacie na wsi ale jakie jest wlasciwie twoje pytanie bo tego się nie doszukalam.

Gość radiomaryja
Pamiętaj. 'Czcij ojca swego i matkę swoją.'