Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaOlusi:*

na co mozna chodzic z 1,5 rocznym dzieckiem?

Polecane posty

Gość mamaOlusi:*

Myslalam nad basenem, ale corka ma alegrie i nie moze za dlugo przebywac w wodzie bo skóra po kompieli sie wysusza i nasz pediatra niepolecil tego :( Macie moze jakies pomysly gdzie mozna chodzic z takim maluchem? Czy to raczej jeszcze za wczesnie?

Gość paulenia
może wesołe miasteczko bądź fajny plac zabaw? choć uważam że to może być za wcześnie na takie wypady

Gość horyzont
moze wybierz sie na spacer do księgarni po slownik ortograficzny tępa królewno:O

Gość Ja też podaję wody Hipp ale
Ja ze swoją córa chodzę dwa razy w tygodniu na termy ale one też są ozonowane więc wysuszają skórę jednak ja smaruję jej całe ciałko oliwką przed wejściem do basenu i nie zauważyłam żeby skóra była wysuszona natomiast z innych atrakcji to było by oceanarium (chodzę średnio raz w miesiącu i mała lubi patrzeć na zwierzaki , rekiny i wodę), można iść do zoo ale to jak będzie cieplej, można iść na plac zabaw (ja chodzę ze swoją codziennie i sadzam na huśtawkę dla najmłodszych dzieci a mała jest wniebowzięta. Moja ma równo roczek ale im dalej tym możliwości się rozszerzają. Ja nie mieszkam w pl i mam pod nosem sporo atrakcji , nawet wielkie zoo które jest otwarte cały rok tyle że niektóre zwierzaki strajkują na taką pogodę;D ...i słusznie:)

Gość fwfwef
Są takie miejscowości gdzie masz duży wybór a nawet w najbliższej bibliotece publicznej będzie ciekawy kącik dla malucha, a są takie gdzie nawet rady typu "wybierz się na plac zabaw" nie przydają się na nic bo są bezprzedmiotowe. Co więc ci pisać jak nie wiemy gdzie mieszkasz i jaką masz ofertę?

Chodzę z Małym do biblioteki,ja czytam a on rozrabia z dziećmi,do CH lubi chodzić,ja biegam po sklepach a on zahacza o wszystkie samochodziki i inne atrakcje,do lasu,do parku-w każdą pogodę,do znajomych,do zoo(wybieramy się)

Gość jest wiele możliwości.....
* plac zabaw * kąciki malucha w bibliotece * wszelkie kluby i klubiki dziecięce oraz sale zabaw * stadnina koni-o ile mają kucyki i certyfikaty * zoo * centrum nauki kopernik * wszelkiego rodzaju suche baseny z kulkami.

Gość JUHYGTFRDE
JESLI MIESZKASZ W MIESCIE TO MOZE JAKAS SZKOLA MUZYCZNA TYPU "YAMACHA"? PRZECUDOWNE ZAJECIA!:)SUPER ZNAJOMOSCI:) DZIECI UCZA SIE RYTMU,TANCA...TAKIE TAM SPOTKANIA W GRUPIE... A POZNEJ...SIADAJA DO INSTRUMANTU I ...GRAJA:) BO TAK SA OSLUCHANE Z MUZYKA...NUTKAMI...POLECAM!

Gość OKIJUHYGT
na piwo